1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

2020 Yılında Alınabilecek En İyi Akıllı Telefonlar

2020 Yılında Alınabilecek En İyi Akıllı Telefonlar
0

Akıllı telefon teknolojisinin hızla gelişmesiyle birlikte günümüzde birçok kullanıcı gündelik işlerini son derece kolay ve bir o kadar da pratik bir şekilde mobil cihazlarından yapabilmektedir. Hal böyle olunca kullanıcıların büyük bir kısmı akıllı telefon pazarını takip etmekte ve son çıkan modelleri satın almak istemektedir. Peki, 2020 yılında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar hangileridir? Son derece merak edilen ve bir o kadar da araştırılan bu sorunun cevabını sizler için detaylı olarak inceliyoruz.

Muhteşem Özelliklere Sahip 5 Akıllı Telefon

muhteşem özelliklere sahip 5 akıllı telefon

Akıllı telefon sektörünün hızla gelişmesiyle birlikte kullanıcılar da cihazlarını yenilemeye başladı. Kimi kullanıcılar mobil cihazlarını NFC teknolojisi için satın alırken kimi kullanıcılar ise kamera çözünürlüğü nedeniyle yeni cihaz satın alabiliyor.

Özellikle 2020 yılı içerisinde piyasaya çıkan Oppo Find X2, Samsung Galaxy S20 Plus, Huawei P40 Pro, Xiaomi Mi 10, Huawei Mate Xs alınabilecek akıllı telefonların arasında yer alıyor. Dilerseniz gelin birlikte bu akıllı telefonları yakından detaylı olarak inceleyelim.

1.     Oppo Find X2

1. oppo find x2

Oppo şirketi tarafından özel olarak geliştirilen yeni akıllı telefon Oppo Find X2 özellikleri ile göz dolduruyor. Nisan ayı içerisinde piyasaya çıkan yeni akıllı telefon 48 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip. Teknoloji mağazalarında satışa sunulan yeni akıllı telefonun fiyatı ise 10.999 TL.

2.     Samsung Galaxy S20 Plus

samsung galaxy s20 plus

Samsung şirketi tarafından 2020 yılı içerisinde geliştirilen ve piyasaya sürülen yeni akıllı telefon Samsung Galaxy 20 Plus özellikleri ile göz dolduruyor. 8 Çekirdekli işlemciye sahip olan akıllı telefon, kullanıcıların karşısına 8K video kayıt desteği ile çıkıyor. Son dönemin en dikkat çeken akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S20 Plus, 8,299 TL fiyat etiketiyle teknoloji marketlerinde satılıyor.

3.     Huawei P40 Pro

3. huawei p40 pro

Huawei P40 Pro özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. Son dönemin en dikkat çeken akıllı telefonlarından biri olan yeni cihaz, kullanıcıların karşısına 12.000 TL fiyat etiketiyle geliyor. 50 MP ana kameraya sahip olan yeni akıllı telefon da aynı zamanda 3D teknolojisi de bulunuyor.

4.     Xiaomi Mi 10

2020 yılında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar| viral teknoloji xiaomi mi 10 |teknoloji-haberleri

2020 Yılında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar listemizde yer alan yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 10 özellikleri ile dikkat çekiyor. 10.000 TL fiyat etiketiyle birlikte satışa sunulan yeni cihaz, kullanıcıların karşısına 108 MP çözünürlüğünde ana kamera ile geliyor. Ana kameranın yanı sıra 256 GB dahili depolama alanına sahip olan akıllı telefonun batarya kapasitesi ise 4.780mAh.

5.     Huawei Mate Xs

2020 yılında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar| viral teknoloji huawei mate |teknoloji-haberleri

2020 yılında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar listemizde bulunan Huawei Mate Xs fiyatı ile dikkat çekiyor. Katlanabilir bir yapıda olan yeni cihaz, kullanıcıların karşısına 30.000 TL fiyat etiketiyle geliyor. 5G bağlantı teknolojisine sahip olan cihazın ana kamerasıysa 40 MP çözünürlüğünde.

 

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir