1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

2000 TL ve Altına Alınabilecek En İyi 5 Akıllı Telefon

2000 TL ve Altına Alınabilecek En İyi 5 Akıllı Telefon
0

Akıllı telefon sektörünün hızlı gelişmesiyle birlikte günümüzde birçok kullanıcı farklı detaylara bakarak mobil cihaz satın almaktadır. Kimi kullanıcılar yeni cihaz satın alırken kamera özelliklerine dikkat ederken kimi kullanıcılar ise ekonomik olmasına dikkat etmektedir. Peki, 2000 TL ve altına alınabilecek en iyi 5 akıllı telefon hangileridir? Akıllı telefon kullanıcıları tarafından araştırılan ve son dönemlerde sık sık merak edilen bu sorunun cevabını dilerseniz gelin birlikte her yönü ile inceleyelim.

Ekonomik Yapısıyla Dikkat Çeken En İyi 5 Akıllı Telefon

ekonomik yapısıyla dikkat çeken en i̇yi 5 akıllı telefon

Son dönemlerde piyasaya çıkan yeni akıllı telefonların özellikleri her ne kadar üst seviye de olsa da ne yazık ki ekonomik olarak kullanıcıları olumsuz yönde etkilemektedir. Ekonomik sebeplerden ötürü amiral gemisi gibi üst düzey cihaz satın alamayan kullanıcılar ise daha düşük özellikli cihazları tercih etmektedir. Dilerseniz, ekonomik olarak sizleri oldukça mutlu edecek en iyi 5 akıllı telefon listemizi gelin birlikte inceleyelim.

1.     Samsung Galaxy A01

samsung galaxy a01

Samsung şirketi tarafından geçtiğimiz yıllar içerisinde geliştirilen ve piyasaya sürülen akıllı telefon Samsung Galaxy A01 özellikleri ile göz dolduruyor. 1.900 TL fiyat etiketine sahip olan cihaz, kullanıcıların karşısına yüz tanıma özelliği ile birlikte geliyor. Son derece kusursuz bir tasarıma sahip olan ürünün merkezi kamerası ise 13 MP çözünürlüğünde.

2.     General Mobile GM9 GO

en iyi 5 akıllı telefon| viral teknoloji general mobile |teknoloji-haberleri

Son derece kusursuz bir tasarıma sahip olan akıllı telefon General Mobile GM9 GO özellikleri ile göz dolduruyor. 4 Çekirdekli işlemciye sahip olan cihaz, kullanıcıların karşısına 13 MP çözünürlüğünde ana kamera ile geliyor. IPS ekran teknolojisine de sahip olan akıllı telefonun resmi satış fiyatı ise 1.500 TL.

3.     Vestel Venus E5

samsung galaxy a01

1.900 TL Fiyat etiketine sahip olan akıllı telefon Vestel Venus E5, 8 çekirdekli işlemci yapısıyla dikkat çekiyor. Oldukça üst düzey bir tasarıma sahip olan cihaz da yapay zeka teknolojisi de bulunuyor. Yapay zeka teknolojisi ile donatılan akıllı telefonun ana kamerası ise 13 MP çözünürlüğünde.

4.     Vestel Venus Z30

vestel venus z30

Vestel şirketi tarafından geliştirilen akıllı telefon Vestel Venus Z30 fiyatı ile dikkat çekiyor. 1.700 TL fiyat etiketiyle birlikte satışa sunulan cihaz, kullanıcıların karşısına 8 çekirdekli işlemci ile birlikte geliyor. Yapay zeka desteğine sahip olan akıllı telefonun merkezi kamerasıysa 16 MP çözünürlüğünde.

5.     NOKIA 2

nokia 2

999 TL gibi oldukça uygun fiyat etiketine sahip olan akıllı telefon NOKIA 2 özellikleri ile dikkat çekiyor. 4.5G Bağlantı teknolojisiyle birlikte piyasaya çıkan akıllı telefonun batarya kapasitesi ise 4.100mAh. 8 MP çözünürlüğüne sahip olan akıllı telefon aynı zamanda HD video kaydı da yapabiliyor. Fiyatına göre oldukça kaliteli özelliklere sahip olan akıllı telefonda ne yazık ki NFC teknolojisi bulunmuyor.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir