1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

2020 Yılında Çıkacak Oyunlar

2020 Yılında Çıkacak Oyunlar
0

2020 Yılında Çıkacak Oyunlar bu yılda biz oyun severleri heyecanlandıracak ve bir nebzede olsun oyunlara doymamızı sağlayacaklardır. Çıkacak oyunlar hakkında sizlere bilgiler verdiğimiz bu yazımızda oyunların hangi platformlarda çıkacağı hakkındaki bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Rainbow Six Quarantine

Ubisoft’un geliştirdiği ve yapımcılığını üstlendiği bu oyun aksiyon, macera ve fps türünde 2020 yılının ilk çeyreğinde çıkacak olan bir oyundur. 2020 Yılında Çıkacak Oyunlar arasında piyasa ilk çıkacağı ön görülen bu oyun önceki sürümü Six Siege’den farklı olarak rekabetçi bir yapıda olmayacaktır.

Oyuncular hikâye tabanlı oynayacakları bu oyun 3 oyuncu tarafından co op deneyimi sunan bir oyun olarak tanıtılmıştır. Oyunun ana teması insanlığın geleceğini kurtarmak amacıyla dünya çapından karantinaya alınan bölgelere operasyonlar düzenleyerek zombilerle savaşmaktır. Oyun Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkartılacaktır.

Dying Light 2

Techland’in geliştirdiği ve yapımcılığını üstlendiği bu oyun aksiyon, macera ve fps türünde 2020 yılının ikinci çeyreğinde çıkması planlanan bir oyundur. Oyun Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkartılacaktır.

Oyunun konusu açık bir dünyada zombilerle savaşacağınız bu oyunda, oyuncuların seçenekler yaparak bu oyunda kendi kararlarını kendileri vereceklerdir. Bu olay oyuncuları en çok heyecanlandıran durumlardan biridir. Bu nedenle oyunun büyük bir istekle çıkması beklenmektedir.

Wacth Dogs Legion

Ubisoft’un geliştirdiği ve yapımcılığını üstlendiği bu oyun aksiyon ve macera türünde 06 Mart 2020 tarihinde çıkacak olan bir oyundur. Oyun Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia platformları için çıkartılacaktır.

Oyunun konusu, Birleşik Krallığın Avrupa Birliği’nde ayrılması sonucunda İngiltere’nin başkenti olan Londra’da meydana gelecek olaylar ve değişen yaşam koşulları ile ilgili olacaktır. Oyunda hırsızlık, kavga dövüş, kiralık katiller, robotlardan tutunda sokak dövüşlerine kadar her şeyi görmeniz mümkündür. Oyun görseli ile sizi etkileyecek bir türde yapılmıştır.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Harsuits Labs Tarafından geliştirilen, Paradox İnteractive’nin yapımcılığını üstlendiği bu oyun 2020 Yılında Çıkacak Oyunlar arasında en çok beklenen oyunlardan birisidir. Aksiyon ve RPG kategorisinde çıkacak olan bu oyunun çıkış tarihi 31 Mart 2020 olarak duyurulmuştur. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında satışa sunulacaktır.

Oyun, birden fazla vampir grubunun bir araya gelmesi ile oluşan, bu örgütün mahkemesine çıkan ve muhtemelen idam cezası alacak olan karakterimizin mahkemenin saldırıya uğraması sonucunda oradan kaçması ile başlamaktadır. Devamında ise karakterimizin güçlenerek ve bazı özellikleri kazanarak vampir hiyerarşisinin basamaklarını tek tek tırmanması ile devam ediyor.

Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix’in yapımcılığını üstlendiği bu oyun 15 Mayıs 2020 tarihinde Aksiyon ve Macera türünde çıkacak bir oyundur. Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia platformlarında satışa sunulacak bu oyun 2020 Yılında Çıkacak Oyunlar arasında yerini almaktadır.

İlginizi Çekecek: OYNARKEN KEYİF ALDIĞIMIZ UNUTULMAZ 5 STRATEJİ OYUNU

Marvel evreninde ve Marvel karakterlerinin kullanılarak oynandığı, son derece gelişmiş görsel efektlere sahip ve dünyayı kurtarmaya çalışacağınız bir oyundur. Oyunun yapımcılarının yılın oyunu olarak nitelendirdikleri bu oyun gamerlar tarafından sabırsızlıkla çıkması beklenmektedir.

Minecraft Dungeon

Minecraft oyunu oynamasanız bile kesinlikle bir kez olsun duymuşsunuzdur. Mojang dünyada en çok satılan oyunlar listesinin en tepelerinde yer alan bu oyun tekrardan popüler bir duruma getirmek amacı ile Minecraft Dungeon oyunu çıkarıyor. Hem geliştiricisi hem de yapımcısı olan Mojang oyunu 2020 yılının ikinci çeyreğinde çıkaracaklarını duyurdu. Aksiyon, Macera, Korku ve Hayatta Kalma mücadelesi vereceğiniz bu oyun PlayStation 4, Xbox One, PC ve Switch platformlarında satışa sunulacaktır.

Call of Duty: Black Ops 5

Treyarch Studions tarafından geliştirilen ve yapımcılığını Activision üstlendiği oyun 2020 Yılında Çıkacak Oyunlar arasında belki de merakla beklenen en önemli oyundur. Oyun 2020 yılı yılının son çeyreğinde Aksiyon ve FPS türünde, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında satışa sunulacaktır.

Call of Duty serine bakışınızı tekrardan değiştirecek olan bu oyun hikâye modu ile geleceği söyleniyor. Oyunun 40 yıl süren soğuk savaş döneminde gerçekleşmesi bekleniyor. Vietnam ve Kore savaşlarında bulunmamıza da olanak sağlayacağı düşünülüyor. Açıklanan bazı detaylar arasında oyunun daha karanlık bir ortamda korkunç bir şekilde ilerleyeceği belirtiliyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir