1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

2019 Yılında Dikkat Çeken İos Oyunları

2019 Yılında Dikkat Çeken İos Oyunları
0

Zamanın su gibi aktığı şu dönemlerde birçok kişi mobil oyunlara kendini kaptırmış durumda. 2019 Yılı gerek yeni çıkan mobil oyunlar gerek ise yeni güncellenen oyunlar ile tam bir mobil oyun yılı oldu. Birçok yapım kendini kullanıcıların yorumlarına göre şekillendirirken bazıları ise daha farklı yapımlar çıkardı. Yılın son günlerine girerken asla unutulmayacak bir oyun yılı olarak hafızalarımızdaki yerini aldı. Bazı oyunlar çıktığı gün serverları çökertirken bazıları ise sonradan atağa geçti. Yılın en dikkat yapımları arasında kuşkusuz COD, FIFA mobile geliyor. İkisi de kısa süre içerisinde oldukça fazla oyuncu sayısına ulaştırır. FIFA, COD oyununa göre biraz farklı zira temelinde zaten oyuncu bulunuyordu. Kemik kitlesini de koruyarak daha fazla oyuncuya ulaştığı kesin. Haydi şimdi gelin birlikte 2019 yılında dikkat çeken ios oyunları listesine birlikte bakalım.

İlginizi Çekebilir: 2019 DA EN ÇOK OYNANAN ANDROİD OYUNLAR LİSTESİNE HAZIR MISINIZ

Hot Lava

Kuşkusuz oldukça dikkat çeken yapımların başında Hot Lava geliyor. Oyundaki temel amaç eşyaların üzerinden atlayarak, zıplayarak lavlara düşmeden bölümü bitirebilmek. Oldukça farklı ve aksiyonun bol olduğu bu oyun dikkat çeken yapımların başında geliyor. Ayrıca çok oyunculu şekilde oynayabilmek oyuna ayrı bir hava katmış.

COD Mobile

Oyun ilk çıktığı dönemlerde ciddi bir server sorunu yaşasa da kısa sürede gelen güncellemeler ile sorunlar ortadan kalktı. Ayrıca gelen güncellemelere ek olarak sevilen zombi modu da oyuna eklendi. 2019 yılında dikkat çeken ios oyunları listesinde mutlaka yer verilmesi gereken yapımların başında geliyor.

Kafa Topu 2

Mobil oyun Dünyasına hızlı bir giriş yapan kafa topu kısa sürede gördüğü ilgiyle hızla büyüdü. Ardından oyun satıldıktan sonra birtakım söylentiler çıksa da karşımıza daha kaliteli bir içerik geldi. Türkçe spikerinde bulunduğu bu harika oyunu mutlaka denemelisiniz. Oldukça keyifli dakikalar geçireceğiniz Kafa Topu 2 App Store platformunda ücretsiz.

PUBG Mobile

İlk çıkış yaptığından beri hızla büyüyen bir kitlesi olmasıyla dikkat çeken PUBG mobile, yıl boyunca gelen güncellemeler ile daha da keyifli hale geldi.  100 Kişi ile başladığımız bir adada birinci olarak hayatta kalmaya çalışıyor. Bu klasik modun yanında gelen güncelleme ile birlikte artık zombilere karşıda mücadele edebiliyoruz. Hayatta kalma ve aksiyon oyunlarını seven kişilerin mutlaka tercih etmesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Trivia Crack Türkçe

Son dönemin en dikkat çeken ve yıllardır oynanan bilgi yarışması 2019 yılında da en çok oynanan oyunların başında geliyor. Amacımız rakibimizden daha soruyu bilmek ve oyunu kazanmak. Bilgi yarışması seven kişilerin mutlaka oynaması gereken yapımların başında geliyor.

Brawl Stars

Sürükleyici yapımlardan bir tanesi olan Brawl Stars 2019 yılında dikkat çeken ios oyunları listesine girmeye aday. Rakiplere karşı amansız şekilde savaşacağınız aksiyonun bol olduğu bu oyun yapımcısıyla dikkat çekiyor. Clash of Clans gibi önemli yapımları yapan Supercell imzalı bu oyun 2019 yılında en çok oynanan yapımlar arasında. 

FIFA Mobile

Futbol oyunlarının zirvesinde yer alan FIFA Mobile hemen hemen her gün gelen etkinlik ile sürekli güncel olan oyunların başında geliyor. Farklı oyun modlarının içerinde bulunduğu FIFA mobile kuşkusuz spor anlamında en çok oynanan oyunların başında geliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir