1. Anasayfa
  2. Telefon İncelemeleri

Bim Oppo Marka Akıllı Telefon Satıyor! İşte Oppo A5 2020 ve Fiyatı

Bim Oppo Marka Akıllı Telefon Satıyor! İşte Oppo A5 2020 ve Fiyatı
8

Ülkemizin en önemli market zincirlerinden biri olan Bim, 4 Eylül Cuma gününden itibaren Oppo marka akıllı telefon satacağını duyurdu. Oldukça ses getiren bu açıklamadan sonra satılacak cihazın Oppo A5 2020 olduğu ortaya çıktı. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan ve donanımsal olarak birçok kullanıcının dikkatini çeken yeni akıllı telefon, uygun fiyat garantisiyle birlikte Bim mağazalarında satışa sunuldu. Peki, Bim mağazalarında satışa sunulan cihazın özellikleri neler?

Oppo A5 2020 Özellikleri

oppo a5 2020 özellikleri

Oppo şirketi tarafından geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen yeni akıllı telefon Oppo A5 2020 özellikleri ile dikkat çekiyor. Oldukça modern bir tasarıma sahip olan yeni akıllı telefon, çentikli yapısı ve donanımsal özellikleriyle oldukça göz dolduruyor. Peki, Uygun fiyat garantisine de sahip olan cihazın diğer özellikleri neler?

1.     Ekran Özellikleri

ekran özellikleri

6,5 İnç büyüklüğünde oldukça şık ve modern bir ekrana sahip olan cihaz, kullanıcıların karşısına çentikli çerçeve yapısıyla birlikte gelmeye hazırlanıyor. IPS Ekran tasarımına da sahip olan akıllı telefon da ayrıca Gorilla Glass 3 koruması da bulunuyor.

2.     Kamera Özellikleri

kamera özellikleri

Donanımsal olarak birçok kullanıcının dikkatini çeken akıllı telefon, kamera özellikleriyle de dikkat çekiyor. Yapay zeka desteğine sahip olan cihaz, dörtlü kamera sistemiyle (12 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP)  birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Ekranın hemen orta kısmında yer alan öz çekim kamerasının çözünürlüğü ise 8 MP olarak açıklandı.

3.     Diğer Özellikler

diğer özellikler

3 GB Ram kapasitesiyle birlikte piyasaya çıkan cihaz, gücünü Snapdragon 665 isimli işlemciden alıyor. Donanımsal olarak orta seviyeye hitap eden akıllı telefonun dahili depolama alanı ise 64 GB olarak duyuruldu.

Android 9 işletim sistemine sahip olan cihazda parmak izi teknolojisi de bulunuyor. Hızlı şarj desteğine sahip olmayan akıllı telefonun batarya kapasitesiyse 5.000mAh olarak açıklandı.

Oppo A5 2020 Fiyatı

oppo a5 2020 fiyatı

Bim mağazalarında satışa sunulan akıllı telefon Oppo A5 2020 fiyatı ile dikkat çekiyor. 2.299 TL fiyat etiketiyle birlikte satışa sunulan cihaz, Oppo Türkiye garantisine sahip. Donanımsal olarak oldukça dikkat çeken yeni akıllı telefonun ne kadar sattığı ise oldukça merak konusu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (8)

  1. Bim mağzaları kolay ulaşılabildiği için satılan ürünlerin de özellikleri kaliteleri çok merak uyandırıyor. Konu hakkında detaylıca bilgilendirilmiş. Teşekkür ederim

  2. Aslında fiyat olarak da gayet kabul edilebilir. Android 9 işletim sistemi ve 3 GB RAM var. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça iyi. Bence BİM ürünü diğer ürünleri gibi oldukça ekonomik bir fiyata satıyor. Bence kaçırılmaz bir fırsat.

  3. Oppo A5 kaliteli bir ürün olarak görülüyor. Hafızası, kamerası iyi gibi. Bim marketin de bu ürünü uygun fiyata getirmesi çok iyi olmuş. Telefona ihtiyaç duyanlar hemen değerlendirsinler derim. Bu fiyata bu ürün çok iyi.

  4. 24 Eylül 2020

    Oppo a5in nedir özellikleri nelerdir fiyat nedir onu anlatan mükemmel bir site çok güzel tavsiye ederim işin ehli insanlar süper

  5. oppo bence çok yakın zamanda telefon piyasasına hakim olabilecek bir özelliği var üstelik tasarımlarıda son derece ögzün bimde satılması bence değerini yitirmez. Zaten artık Bime ne zaman geliyor espirisi herkes arasında dolaşıyor..

  6. Telefon adı üzerinde konuşulmak için geliştirilmiş bir aygıttır. Ama yine de böyle özellikleri yüklediğiniz için teşekkürler.

  7. Gayet makul bir fiyata bimde satılıyor olması güzel . Ayrıca özellik açısından da gayet geçerlilik sahibi ilerde dev firmalarla yarışacak gibi. Kamera görüntü kalitesi ve duruş olarak İdeal.

  8. Fiyat makul ürün özellikleri de bence İdeal . Bimde satılıyor olması ürün kalitesini düşürümüyor hatta erişimi kolaylaştırıyor olması bir avantaj günümüzde bim her yerde kolaylıkla ulaşabilir. Kamera görüntü açısından da gayet iyi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir