1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

2021 Toyota Proace Verso Electric Tanıtıldı!

2021 Toyota Proace Verso Electric Tanıtıldı!
0

Japonya’nın ve dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden biri olan Toyota, geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir lansman kapsamında yeni elektrikli otomobilini resmi olarak tanıttı. 2021 Toyota Proace Verso Electric ismi verilen araç, tamamen elektrikli bir şekilde kullanıcıların karşısına gelmeye hazırlanıyor. Dört farklı donanım seviyesi ile birlikte önümüzde ay Avrupa da satışa sunulacak araç, 5 ile 9 kişilik kapasitesi ile dikkat çekiyor. İşte, tanıtımı yapılan ve tamamen elektrikli olan yeni otomobilin tüm özellikleri;

2021 Toyota Proace Verso Electric Özellikleri

YouTube video
 
Toyota şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni tam elektrikli otomobil 2021 Toyota Proace Verso Electric özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. Dört farklı model ile birlikte kullanıcıların karşısına gelecek olan otomobil, 5 ila 7 kişilik kapasitelere sahip.

50 kWh’lık batarya kapasitesine sahip olan araç kullanıcılarına 230 kilometrelik menzil sunuyor. Bunun yanı sıra bir üst model de ayrıca 75 kWh’lık büyük bir batarya da bulunuyor. Söz konusu batarya kapasitesi sayesinde kullanıcılar ortalama 330 kilometreye kadar yol alabiliyor. Otomobil, yaklaşık 45 dakika içerisinde tamamen şarj olabiliyor.

Donanımsal olarak oldukça iddalı bir konumda olan yeni elektrikli otomobil, 136 beygir gücünde. Kullanıcılar, söz konusu beygir gücü sayesinde 130 km’ ye kadar yol yapabiliyor. Alttan ısıtmalı koltuklara sahip olan yeni otomobil de aynı zamanda 7 inç büyüklüğünde dokunmatik bilgi eğlence sistemi de bulunuyor.

Anahtarsız giriş ve otomatik katlanabilir aynalar ile birlikte kullanıcıların karşısına gelecek olan araçta, otomatik klima ve navigasyon gibi seçeneklerde bulunuyor. Güvenlik özellikleri ile son derece dikkat çeken araçta ayrıca şerit takip sistemi, yaya algılama sistemi, hız sabitleyici, trafik işaretlerini algılama sistemi ve çarpışma önleyici gibi ek donanımlarda bulunuyor. Yeni aracın renk seçenekleri ise henüz açıklanmadı.

2021 Toyota Proace Verso Electric Fiyatı ve Resmi Çıkış Tarihi

2021 toyota proace verso electric fiyatı ve resmi çıkış tarihi

Önceki gün resmi tanıtımı yapılan yeni elektrikli otomobilin satış fiyatı ve çıkış tarihi henüz paylaşılmadı. Aralık ayı içerisinde Avrupa pazarında satışa sunulacak olan yeni aracın, ülkemize gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. Son derece üst düzey donanıma sahip olan yeni otomobilin ne kadar satacağı ise merak edilen konuların başında geliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir