1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

2020 Toyota Yaris Sonunda Türkiye de Satışa Sunuldu!

2020 Toyota Yaris Sonunda Türkiye de Satışa Sunuldu!
0

Dünyanın en popüler otomobil üreticilerinden biri olan Toyota, geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni otomobilini resmen Türkiye de satışa sundu. 2020 Toyota Yaris ismi verilen araç hem performansıyla hem de tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Oldukça modern bir görüntüye sahip olan yeni araç, farklı model ve renk seçenekleriyle birlikte satışa sunuldu. İşte, ülkemizde satışa sunulan yeni otomobilin tüm özellikleri ve satış fiyatı;

2020 Toyota Yaris Özellikleri

YouTube video
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunulan yeni otomobil 2020 Toyota Yaris özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Tamamen yenilenen bir şekilde kullanıcılara sunulan yeni araç, dijital ağırlıklı gösterge paneline sahip. Söz konusu gösterge paneli sayesinde sürücüler, oldukça rahat, akıcı ve pratik bir şekilde sürüş deneyimi gerçekleştirebiliyor.

Dijital ağırlık gösterge panelinin yanı sıra yeni otomobil de ayrıca bilgi eğlence ekranı da bulunuyor. Kullanıcılar, otomobil ile ilgili ayrıntıları bu ekran dan görebiliyor. Bunun yanı sıra araçta bir adette kablosuz şarj aparatı bulunuyor. Kullanıcılar, cihazlarını bu aparat sayesinde şarj edebiliyor.

Son derece teknolojik bir otomobil olan yeni Yaris de hız sabitleme özelliği de bulunuyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Çapraz kaza önleme sistemi ve yaya uyarı teknolojileri sayesinde yeni otomobil güvenlikte bir adım öne çıkıyor. 125 Beygirlik bir güce sahip olan yeni araç hem benzinli hem de Hibrit motor seçeneği ile birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

2020 Toyota Yaris Resmi Satış Fiyatı

2020 toyota yaris resmi satış fiyatı

Toyota şirketi tarafından geçtiğimiz haftalarda tanıtılan ve ülkemizde de önceki günlerde satışa sunulan yeni otomobil 2020 Toyota Yaris fiyatı ile kullanıcıları büyülüyor. 209.000 TL başlangıç fiyat etiketine sahip olan yeni araç, farklı renk seçenekleriyle birlikte an itibariyle ülkemizde satışa sunuldu.

Hem donanımsal hem tasarımsal hem de teknolojik açıdan oldukça iddalı bir araç olan yeni Yaris, üç ayrı donanım paketine sahip. Tüm bunların yanı sıra benzinli ve Hibrit motor seçeneğine de sahip olan otomobil, bayilerden kolaylıkla satın alınabiliyor. Fiyat performans ilişkisinin yanı sıra modern tasarım çizgileriyle son derece dikkat çeken yeni otomobilin ne kadar satabileceği ise şimdiden merak edilen konuların başında geliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir