1. Anasayfa
  2. Teknoloji

2019 Yılında Dikkat Çeken 5 Mobil Uygulama

2019 Yılında Dikkat Çeken 5 Mobil Uygulama
0

2019 Yılının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde mobil dünyası için büyük atılımların olduğu bir yıl olarak kayıtlara geçti. Gerek yerli girişimcilerin yaptığı gerek ise dünyaca ünlü yapımcıların yaptığı binlerce yeni uygulama kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bazı mobil uygulamalar ise kullanıcılardan gelen eleştirileri dikkate alarak yeni güncellemeler yayınladı. Şimdi gelin birlikte hayatımıza giren veya girmiş olan 2019 yılında dikkat çeken mobil uygulamalar listesine bakalım.

TikTok

mobil uygulamalar| tik tok |teknoloji

Kuşkusuz 2019 yılına damga vuran mobil uygulamalardan bir tanesi olarak Tik Tok bilinir. Tik Tok kısa videolar çekerek paylaşım yaptığımız sosyal video paylaşım sitelerinden biri. Çıktığı ilk günden beri hızla büyüyen kitlesiyle dikkat çeken uygulama hem dünyada hem ülkemizde son derece popüler. 800 Milyondan fazla kullanıcısıyla dikkat çeken sosyal video paylaşım sitesi 2016 yılında açılmıştır. 2016 Yılından beri sürekli büyüyen bir kitle ile özellikle genç kullanıcıları hedefleyen Tik Tok uygulaması 2019 yılında dikkat çeken mobil uygulamalar listesine girmiştir.

Enlight Pixaloop

mobil uygulamalar| enlight pixaloop |teknoloji

Hareketli fotoğraflar oluşturabileceğiniz bu uygulama yine en çok dikkat çeken mobil uygulamaların başında geliyor. Hareketli fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çekeceğiniz güzel arşivler elde edebilirsiniz.  10 Milyondan fazla indirilmesi ile dikkat çeken bu uygulama tam size göre olabilir

Netflix

mobil uygulamalar| netflix |teknoloji

Kuşkusuz mobil versiyonda yaptığı yenilikle adını harflerle yazdıran Netflix 2019 yılında dikkat çeken uygulamalar listesinde yer alıyor. Mobil için uygun paket çıkaran dijital platform yapımlarıyla kullanıcılar tarafından tam not almışa benziyor.

Youtube

mobil uygulamalar| youtube |teknoloji

2019 Yılı Youtube için unutulmaz bir yıl oldu desek yalan olmaz. Zira abonelik sistemiyle yıl boyunca kendinden söz ettirmişe benziyor. Youtube Premium aboneliği sayesinde artık reklamsız videolar izleyebileceğiz. Hem mobil hem bilgisayarda video indirebileceğimiz bu aboneliğe ek olarak Youtube müzik ‘de dahil. 3 Ay ücretsiz deneyeceğimiz bu abonelik sistemi yılın en çok konuşulanları arasında yerini alıyor.

Drops

mobil uygulamalar| drops |teknoloji

2019 Yılının en faydalı uygulamasının başında Drops geliyor. 35 Farklı dili öğrenebileceğiniz bu muhteşem uygulama sayesinde yabancı dil öğrenmek son derece kolay. Eğitim alanında dikkatleri çeken bu uygulama hem Google Play mağazasında hem de App Store mağazasında yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir