1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

2021 Model Hyundai Tucson Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

2021 Model Hyundai Tucson Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı
1

Günümüzün en popüler otomobil üreticilerinden biri olan Hyundai, geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir lansman da yeni otomobilini tanıttı. Hyundai Tucson ismi verilen araç, oldukça modern tasarımıyla göz doldururken üstün performansıyla da dikkat çekiyor. Güvenliği ön planda tutan araç, kör nokta kamerasıyla birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Dilerseniz, Hyundai şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni otomobili gelin yakından daha detaylı bir şekilde birlikte inceleyelim.

Hyundai Tucson Özellikleri

hyundai tucson özellikleri

Hyundai şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni otomobil Hyundai Tucson özellikleri ile dikkat çekiyor. Son derece modern bir tasarıma sahip olan yeni araç, 5 parçalı LED far aydınlatmasıyla birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Modern tasarım çizgileriyle donatılan araç oldukça uzun arka stop bulunuyor. LED aydınlatma olarak takılan Stop, araca oldukça şık bir görünüm kazandırıyor. Son derece büyük bir ekran sayesinde kullanıcılar, araç ile ilgili tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor veya söz konusu ekranı eğlence amacıyla kullanabiliyor.

Fiziksel olarak oldukça rahat bir araç olan yeni otomobil de ayrıca hız sabitleme özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar, istemeleri durumunda hızlarını sabitleyebiliyor ve oldukça güvenli bir sürüş sağlayabiliyor. Güvenliği ön plan da tutan yeni otomobil de ayrıca her koltukta hava yastığı da bulunuyor. Tüm bu güvenlik özelliklerinin yanında ayrıca özel olarak tasarlanan kör nokta kamerası da araç içerisinde yer alıyor.

Farklı renk ve model seçeneklerine sahip olan araç benzinli versiyonunda 150 beygir, dizel versiyonunda ise 115 beygir güç ile birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Hem donanımsal hem de tasarımsal olarak birçok kişinin dikkatini epey çeken araç ta ayrıca özel jant seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor.

Hyundai Tucson Fiyatı ve Resmi Çıkış Tarihi

YouTube video
Hyundai şirketi tarafından özel olarak geliştirilen yeni otomobil Hyundai Tucson tasarımıyla kullanıcıları büyülüyor. 2021 Yılında ilk olarak Avrupa pazarında satışa sunulması beklenen yeni aracın fiyatı ise henüz paylaşılmadı. Farklı renk ve motor seçenekleriyle birlikte kullanıcıların karşısına gelmeye hazırlanan cihaz, ülkemizde de satışa sunulacak. Hem tasarımsal hem donanımsal olarak dikkat çeken yeni otomobilin ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Harika bir araba özellikleri çok ve tercih edilmesi gereken bir araç araba güzelliğiyle göze hitap ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir