1. Anasayfa
  2. Genel

2020 Tavsiye Edilen Finans ve Ekonomi Uygulamaları

2020 Tavsiye Edilen Finans ve Ekonomi Uygulamaları
0

Mobil telefonlarda, her ayrı ilgi alanı için onlarca hatta binlerce farklı uygulama seçeneği var. Uygulama çeşitliliği, ilgi alanlarımızın haricinde ekonomik anlamda da yatırımların ve piyasanın değerlendirilmesi için finans ve ekonomi uygulamaları konusunda  seçenek sunuyor. Peki, bizlerin sizler için denediği ve tavsiye ettiği 2020 yılı tavsiye edilen finans ve ekonomi uygulamaları neler?

Hemen göz atalım!

İlginizi çekebilir: Akıllı Telefonlar İçin En İyi Not Defteri Uygulamaları

Finans ve Ekonomi Uygulamaları Listesi

Finans ve ekonomi uygulamaları finans ve ekonomiye dair bilgi edinmenizi ve bu konuda kendinizi geliştirmenizi sağlar.

Para & Borsa

finans ve ekonomi uygulamaları| para ve borsa |genel

Birçok ekonomi ve finans yatırımcısı için oldukça değerli olan sinyal isteği için aranan uygulama. Al-sat sinyalleri gibi önemli konulardan tutunda, tüm döviz ve menkul değerler için “ yatırım tavsiyesi “ özelliği olmayan, oldukça gerçekçi yorumlar bulunan bir uygulamadır. Günlük ekonomi ve finans makaleleri, piyasa araştırmaları ve portföy önerilerine kadar birçok konuda kaliteli içerikleri bu uygulama içerisinde rahatlıkla bulabileceksiniz. Listemizin birinci sırasında yer verdiğimiz
Para & Borsa uygulamasını, bu konulara ilgi duyan çoğu ziyaretçimiz için en azından uygulamayı bir denemelerini öneriyoruz.

Papara

finans ve ekonomi uygulamaları| papara |genel

Türkiye’nin en çok bilinen ve en çok kullanılan “ elektronik para gönderme ve alma “ girişimi olan Papara’nın mobil uygulaması da, Türkiye’den bu alanda en çok kullanılan uygulamalardan birisi.
Üst üste yaptığı geliştirme atakları ile artık kendi elektronik kartına da sahip. Girişim sayesinde özellikle PayPal gibi global bir servisin Türkiye’den çekilmesi ile birçok kullanıcının yoğun ilgi görmesi kaçınılmaz oldu.
Papara’nın en sevilen özelliklerinden biriside, kullanıcılarına çok cazip kampanyalar sunan ülke genelindeki anlaşmalara imza atmasıdır. Ansızın, yaptığınız harcamalardan veya işlemlerden kazandığınız puan veya indirimlerle hesapta olmayan sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Banka hesaplarınızdan, Papara hesabına para aktarıp çekebileceğiniz bu uygulama sayesinde, hem bireysel hem de kurumsal ödeme yapma ve ödeme alma ihtiyaçlarınızı giderebileceksiniz. Gerçekten çok işinize yarayacak bu uygulamaya, listemizde 2. sıradan yer veriyoruz.

Finans ve Ekonomi Uygulamaları: FinansCepte

finans ve ekonomi uygulamaları| finanscepte |genel

Finans ve ekonomi ilgilileri için telefonlarında olmazsa olmaz bir uygulama daha! Finanscepte uygulaması, çok kaliteli bir interaktif yapıya sahip olmasıyla son derece faydalı bir finans ve ekonomi uygulaması olarak listemizde 3. sıradan yerini alıyor. Kullanıcıların, açıkça kendi fikir ve önerilerini de paylaştığı hem sitesi hem uygulaması son derece kullanışlı. Portföy ve yatırım alarmı ile hedefinizdeki döviz veya menkul değerlerin fiyatlara ulaştığında veya düştüğünde anında haberdar edilirsiniz.
Yatırımlarınızın alım değerleri sonrasında, o vakitten sonraki günümüze kadar olan kâr ve zarar tablosunu da rahatlıkla görebilirsiniz.

DövizFX

finans ve ekonomi uygulamaları| |genel
DövizFx isminden de anlaşıldığı üzere, döviz ve altın gibi değerli menkullerin piyasadaki birçok dijital ortamdaki, bankadaki ve çeşitli mecralardaki al-sat fiyatlarını kullanıcıları ile paylaşan harika bir finans ve ekonomi uygulaması. Özellikle bankaların döviz al-sat fiyatları arasındaki makas oranlarını takip edebileceğiniz bu uygulama sayesinde, saniyelik artış ve düşüşleri takip edebileceksiniz.
Dolar ve Euro dışında, Dünya’da ve Türkiye’de en çok işlem gören yatırım amaçlı para birimlerinin de yer verilmiş olması, ekstra bir güzellik katıyor uygulamaya.  Çapraz kur olarak veya TL değer karşılığı olarak, neredeyse 40’a yakın dövizin canlı değerlerini takip edebilirsiniz.

Masraf Yönetimi

finans ve ekonomi uygulamaları| masraf yönetimi |genel

Masraf Yönetimi, adının hakkını veren oldukça kaliteli bir gider-gelir takibi uygulaması. Elindeki finans kaynağının yönetiminde veya takibinde zorlananlar için, el altından kaybedilmeyecek bu uygulama sayesinde; özellikle gelirleriniz ve giderleriniz arasındaki orantısal verileri ve en çok harcama yapılan kalemler gibi birçok detayı da takip etmeniz mümkün. Artık parasına hükmetmek isteyenler, işte tam sırası! Bu uygulama sayesinde, “ Para geldiği gibi gitti. Nereye harcadım bilmiyorum?” demeyeceğinizi umuyoruz. Listemizin  5.ve son sırasında yer verdiğimiz finans ve ekonomi uygulamaları arasında bonus gibi değerlendirebilirsiniz.

Yukarıdaki uygulamalar, bizzat denenerek listede yer almıştır. O yüzden, gerçekten ekonomi ve finans uygulamaları alanında nitelikli içeriklere ihtiyacınız varsa mutlaka değerlendirin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir