PicsArt Photo Editor Nedir? Özellikleri Nelerdir?

PicsArt Photo Editor Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Hızla gelişen teknolojiyle birlikte kullanıcıların büyük bir kısmı, mobil cihazlarından profesyonel olarak fotoğraf veya video çekebilmektedir. Mobil cihazlarda yer alan özellikler sayesinde çekilen görsellerde son derece kolay bir şekilde düzenlenebilmektedir. Fakat bazı kullanıcılar ise mobil cihazların özelliklerine ek olarak farklı mobil uygulamalar kullanmaktadır. Kullanılan mobil uygulamalardan biri de PicsArt Photo Editor uygulamasıdır. Peki, PicsArt firması tarafından geliştirilen mobil uygulamanın özellikleri nelerdir? Mobil uygulama meraklıları tarafından son derece merak edilen ve internette sık sık araştırılan bu sorunun yanıtını sizler için inceliyoruz.

PicsArt Photo Editor Nedir?

PicsArt Photo Editor, Android ve İOS cihazlar için geliştirilen mobil fotoğraf ve video düzenleme uygulamasıdır.

Photo Editor Özellikleri

PicsArt tarafından geçtiğimiz yıllar içerisinde geliştirilen ve kullanıma sunulan mobil uygulama  Photo Editor özellikleri ile dikkat çekiyor. Gelişmiş seçeneklere sahip mobil uygulama sayesinde kullanıcılar fotoğraflarını ve videolarını son derece kolay bir şekilde düzenleyebilirken, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından düzenledikleri içerikleri paylaşabiliyor. Dilerseniz gelin birlikte söz konusu mobil uygulamanın diğer özelliklerini inceleyelim.

Düzenleme İşlemi

Mobil uygulamanın içerisinde yer alan özellikler sayesinde fotoğraflarınızı veya videolarınızı kolaylıkla kırpabilir, çeşitli efektler verebilir, yazılar ekleyebilir veya kişilerin yüz bölgesinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Çeşitli Çıkartmalar

Uygulama içerisinde yer alan çeşitli çıkartmalar sayesinde fotoğraflarınızı veya videolarınızı son derece eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Nesneleri Yok Edebilir veya Kolajlar Oluşturabilirsiniz

PicsArt şirketi tarafından piyasaya çıkarılan mobil uygulama sayesinde fotoğraflarınızda veya videolarınızda bulunan nesneleri son derece kolay bir şekilde yok edebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulama içerisinde yer alan özellik ile birlikte çeşitli kolaj çalışmaları da yapabilirsiniz.

PicsArt Photo Editor Fiyatı

Günümüzün en popüler mobil uygulamalarından biri olan Photo Editor fiyatı ile dikkat çekiyor. Android ve İOS kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunulan uygulama içerisinde GOLD paketi bulunuyor. Dileyen kullanıcılar aylık 25 TL ödeyerek bu paketi satın alabiliyor ve çeşitli özelliklerden yararlanabiliyor. Paketin yıllık fiyatı ise 120 TL olarak açıklandı. Photo Editor uygulamasını mobil cihazlarına indirmek veya söz konusu uygulamayı satın almak isteyen kullanıcılar aşağıda yer alan bağlantı seçeneklerini kullanabilir.

  •  Photo Editor uygulamasını Android cihazlarınıza indirmek için tıklayınız.
  • Photo Editor uygulamasını İOS cihazlarınıza indirmek için tıklayınız.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık