Mobil Oyun Para Kazanma Yöntemleri

Mobil Oyun Para Kazanma Yöntemleri

Mobil oyun para kazanma yöntemleri oldukça basit. Günümüzde artık sadece zaman geçirmek ve eğlenmek için oyun oynanmıyor. aynı zamanda da para kazanmak için oynanan oyunlar haline gelmiştir. İnsanların artık çoğu zamanını telefonlarda geçirdiği bu dönemde hem oyun oynayıp hem de para kazanmak oldukça popüler olan bir seçenek haline gelmiştir.

İnsanları kendi oyunlarına çekmek için oyun yapımcılarının bazıları kullanıcılarına para kazanma seçeneği sunarak oyuncu kazanmaya çalıştıkları bir yöntemdir. Bu listemizde sizler için son dönemlerin en popüler ve güvenilir para kazandıran telefon oyunlarından bahsedeceğiz. Bu uygulamaların artı ve eksi yönleri ile size anlatacağız. Eğer sizde bir yandan oyun oynayıp bir yandan para kazanmak istiyorsanız bu listemize bakmanızda fayda var.

Mobil Oyun Para Kazanma İşlemi Güvenilir Mi?

Bu soru için kesin bir cevap vermek oldukça zordur. Şöyle ki eğer güvenilir olmayan bir oyun ya da uygulama ile para kazanmak için çabalar ve oyun içinde para biriktirebilirsiniz. Fakat oyun size ödeme konusunda sizlere sıkıntı yaşatabilir ya da paranızı direkt size yatırmayabilir.

Diğer yandan bu konuda kendini kanıtlamış bilinen uygulamalar ile azar azar para kazanabilir ve belli bir miktara ulaştığınız zaman oyun tarafından para hesabınıza yollanabilir. Yapmanız gereken tek şey piyasadaki güvenli para kazandıran mobil oyunlar arasında doğru olanı seçmek.

1 – Bounty

Bounty uygulaması kullanıcıları tarafından gayet beğenilen bir para kazanma uygulaması. Oyunun tamamen Türkçe olması da bizim için bir avantaj. Bu oyun uygulama içerisindeki birbirinden farklı görev ya da anketleri doldurarak para kazanabilirsiniz. Son zamanlarda kadınların en çok oynadığı mobil oyunlar arasında kendine yer bulmuştur.

Oyunun size verdiği görevler ise oldukça basit. Sizden bir testi doldurmanızı, bir kafeye gidip menüsüne yorum yapmanızı ya da marketten ürün rafının fotoğrafını çekmeniz gibi basit görevler ile sizlere para kazandıran bir uygulamadır.

Uygulamayı indirip üye olduktan sonra size uygun görevlerden istediğinizi yaptığınız takdirde en yakın cuma günü paranız hesabınıza yatmaktadır.

2 – Money App

Android ve IOS işletim sistemi için uygun olan uygulama oldukça yüksek bir puana sahip. Video izleyerek, anketler doldurarak ya da bedava oyunları indirip oynayarak para kazabilirsiniz. Uygulama kendini durmadan güncelleyerek para kazanmak için yeni yöntemler getirmekte. Ayıracağınız zaman aralığı ise tamamen size kalmış. İsterseniz tüm gün isterseniz arada girerek para kazanabilirsiniz.

Ayrıca kazandığınız parayı Paypall hesabınıza 2 – 3 gibi hızlı bir süre zarfında yollamakta. Sahte hesap açmak ve VPN açarak girmek gibi belli kuralları aşmadığınız sürece uygulama içinde hesabınız askıya alınmaz. Ayrıca kazandığınız paraları Paypall dışında indirim kuponu gibi farklı tarzda çekebilirsiniz.

3 – Mobil Oyun Para Kazanma: Hadi

Hadi uygulaması canlı olarak katıldığınız bir bilgi yarışmasıdır. Neredeyse her gün bir ya da daha fazla yarışma mevcut. Ünlü kişilerin sunduğu yarışmalara katılarak gelen sorulara belirli bir süre içerisinde doğru cevabı vermeniz gerekir. Büyük ödül final sorusunu bilen herkes arasında eşit olarak bölünür.

Hesabınızdaki para 50 TL’yi geçtiğinde istediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz. Yarışma başlamadan önce uygulamaya ya da Instagram hesabına girdiğiniz zaman sizlere 3 soru için ipucu vermektedir. Ayrıca kullanabileceğiz 3 adet joker hakkınızda mevcuttur. İsterseniz mağazadan bu jokerleri satın alabilirsiniz.

4 – Oyna Kazan

Hadi uygulaması gibi online bilgi yarışmasıdır. Fakat bu uygulamanın Hadi’den farklı bir yanı var. Büyük ödül son 1 kişi kalana kadar devam etmektedir. Yani büyük ödül birinci olan kişiye gitmekte. Onun dışında 50 – 100 arasına farklı bir ödül gibi ilk yüze giren her dereceye ödüller vermektedir.

Sınırlı sayıdaki ekstra can, çift can ve cevap eleme jokerlerinizi istediğiniz kullanabilir bittiği takdirde mağazadan satın alabilirsiniz. Uygulamanın sosyal medya hesaplarında gün içerisinde yarışma ile ilgili ipuçları verdiği için bu hesapları takip etmenizde fayda var.

5 – Google Ödüllü Anketler

IOS kullanıcılarının kullanamadığı fakat Android kullanıcıların çok sevdiği bir uygulamadır. Bu uygulamayı indirdiğiniz zaman sizlere ara ara anketler gelmektedir. Bu anketlere doldurarak uygulamadan kazandığınız paraları Google Store içerisinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Genellikle buradan kazanılan kredi ile online mobil oyunlar için bir içerik ya da marketten güzel ücretli oyun ya da uygulama satın alınmakta.

6 – Yandex Toloka

Mobil oyunlar kategorisine girer mi tam bir şey diyemeyiz ama mobilden para kazandırdığı bir gerçek. Yandex ve Google son zamanlarda birbirleri ile kıyasıya bir yarış halindeler. Yandex bu konuda kendi geliştirmek için gerçek kişilerin yaptığı geri dönüşleri ücretlendirmekte.

Arama sonuçlarının iyileştirilmesi gibi konularda sizden yardım istiyor. Kimi zaman kolay kimi zaman zor görevler vermekte. Tabi bunların arasından seçim yapmak size kalmış. Uygulama diğer programlara göre rakiplerinden biraz daha fazla para verdiği de bir gerçek. Bu paraları Skrill, Paypall ve Yandex Money hesaplarınıza atabiliyorsunuz.

7 – Artıway

Uluslararası platformdaki adı Bonusway olan uygulamanın ülkemizdeki adı Artıway’dir. Genellikle internetten alış veriş yapanlar için oldukça sevilecek bir uygulamadır. Uygulama içerisindeki mağazalardan yapacağınız alışverişler ile bonus kazanabiliyorsunuz.

Bu bonusları mağazada indirim olarak ya da nakit olarak çekmeniz de mümkün. Ayrıca birçok ticaret sitesi ile anlaşması olan uygulama online alışveriş yapmayı severlerin kesinlikle bakması gereken bir uygulamadır.

8 – Mobil Oyun Para Kazanma: Sweatcoin

Mobil oyunlar genellikle bizleri hareketsiz kalmamıza sebep oluyor. Fakat bu uygulama ile attığınız adım başına sweatcons kazanıyor ve isteğinize göre bu paraları çekebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra istediğiniz bir kuruma kazandığınız paraları bağışlayabiliyorsunuz. Hem spor yapıyor hem de para kazanıyor olmak kullanışlı bir iş olsa gerek. Para kazanmanın yanı sıra bu uygulama ile sağlık bir hayata da sahip olabilirsiniz. Mobil oyun para kazanma siz isterseniz farklı yöntemler ile olabilir.

9 – Foap

Fotoğraf çekmeyi seven kişilerdenseniz Foap tam size göre bir uygulama. Bu uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları firmalar bu program ile satabilirsiniz. Ayrıca firma daha çok fotoğraf satabilmeniz için Getty Image gibi ortaklara sahip. Uygulama sizden yüzde 50 komisyon kesiyor. Fakat bazı yarışmalara katılarak 50 dolara kadar ödül kazanabilirsiniz.

10 – Mobil Oyun Para Kazanma: Ebates

Aslında mobil oyunlar kategorisine girecek bir uygulama değil. Fakat uygulama içerisindeki mağazalardan alışveriş yaparak kazandığınız paraları başka mağazalarda harcamanız için olanak sağlayan bir uygulama. Ayrıca içerisindeki mağaza sayısı ise oldukça geniş.

 

 

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık