1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

Realme 7i Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Realme 7i Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı
8

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, geçtiğimiz günler içerisinde düzenlediği özel bir etkinlikte yeni akıllı telefonunu duyurdu. Realme 7i ismi verilen cihaz, donanımsal özellikleriyle orta seviyeye hitap ederken, modern tasarımıyla da göz kamaştırıyor. İki farklı renk seçeneğiyle birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanan yeni akıllı telefon, gücünü Snapdragon 662 isimli işlemciden alıyor. Dilerseniz, Realme şirketi tarafından tanıtılan ve donanımsal özellikleriyle orta seviyeye hitap eden yeni cihazı daha yakından detaylı olarak birlikte inceleyelim.

Realme 7i Özellikleri

YouTube video
Realme şirketi tarafından özel olarak tasarlanan ve geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni akıllı telefon Realme 7i özellikleri ile dikkat çekiyor. Dörtlü kamera sistemiyle birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanan cihaz, batarya performansıyla da oldukça göz dolduruyor. Dilerseniz, tanıtımı yapılan söz konusu yeni akıllı telefonu daha yakından birlikte inceleyelim.

1.     Ekran Özellikleri

ekran özellikleri

6,5 İnç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan yeni akıllı telefon, son derece ince çerçeve yapısıyla göz kamaştırıyor. 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olan cihazın çözünürlüğü ise HD+ olarak duyuruldu.

2.     Kamera Özellikleri

kamera özellikleri

Realme şirketi tarafından tasarlanan yeni akıllı telefon, kamera özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. Dörtlü kamera (64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP) sistemine sahip olan cihaz, yapay zeka teknolojisiyle birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Ekranın hemen sol üst köşesinde yer alan ön kameranın çözünürlüğü ise 16 MP olarak açıklandı.

3.     Diğer Özellikler

diğer özellikler

8 GB Ram kapasitesine sahip olan yeni akıllı telefon, gücünü Snapdragon 662 isimli işlemciden alıyor. Donanımsal olarak orta seviyeye hitap eden cihazın dahili depolama alanı ise 128 GB olarak açıklandı. Kullanıcılar, istemeleri durumunda cihazın hafızasını microSD kart desteği sayesinde arttırabilecek.

5.000mAh Batarya kapasitesiyle birlikte piyasaya çıkacak olan yeni cihaz da ayrıca hızlı şarj desteği de bulunacak. 4G Bağlantı teknolojisine de sahip olan yeni akıllı telefonun işletim sistemi ise Android 10 görünümlü Realme UI.

Realme 7i Fiyatı ve Resmi Çıkış Tarihi

realme 7i fiyatı ve resmi çıkış tarihi

Realme şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon Realme 7i fiyatı ile dikkat çekiyor. 215 Dolar fiyat etiketine sahip olan cihaz, ilk olarak Asya pazarında kullanıcılar ile buluşacak. Cihazın resmi çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (8)

Popüler Yorumlar
  1. 26 Eylül 2020

    Diğer markalar göre iyi bir alternatif 👍kamerası ve işlemcisini çok begeniyorum

  2. Bu telefonu çok merak ediyordum özelikleri, işlemcisi vs.Burda aradıklarımi buldum.Teskkurler..

Yapılan Yorumlar
  1. 23 Eylül 2020

    Realme markasını duymamıştım. Özellik ve fiyat olarak güzel bir telefona benziyor. Özellikle bataryanın 5.000 mah olması çok iyi. Yazı için teşekkürler.

  2. 23 Eylül 2020

    Snapdragon 662 işlemci kalitesi nasıl oluyor bilmiyorum ama 8 GB ram telefonu çok iyi kullanmaya yerde artar belde 64 GB veya 128gb hafızaysa o telefon tam bir oyun telefonu olur

  3. Bu cihazın özellikleri çok iyi. Ekran büyüklüğü hafızası gayet cazip geldi. Kamera çözünürlüğü de ideal. Almamak için hiçbir sebep yok gibi. Güzel telefon oldukça kaliteli

  4. Çok kaliteli bir telefon ekranın 6,5 inç büyüklüğünde olması telefonun guzllegini ortaya çıkarıyor dahili depolamann 128 gb olması çok işinize yarar.Bu faydali bilgiler için çok teşekkür ederim. İnşallah türkiyeye de gelir bir an önce almak için sabırszlanyrm.

  5. Güzel bir telefona benziyor hoşuma gitti inşallah ozellileri de güzeldir güçlü bir telefon sevdim başarılı

  6. Realme 7 özelliklerini pek beğendim paylaşımınız için tebrikler eder devamini bekliyoruz

  7. Bu telefonu çok merak ediyordum özelikleri, işlemcisi vs.Burda aradıklarımi buldum.Teskkurler..

  8. 26 Eylül 2020

    Diğer markalar göre iyi bir alternatif 👍kamerası ve işlemcisini çok begeniyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir