1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

FIFA 21 Sistem Gereksinimleri Sonunda Açıklandı!

FIFA 21 Sistem Gereksinimleri Sonunda Açıklandı!
0

Günümüzün en önemli oyun serilerinden biri olan FIFA, yepyeni oyunuyla birlikte oyun severlerin karşısına gelmeye hazırlanıyor. FIFA 21 ismi verilen yeni oyun, geçtiğimiz yıla nazaran birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Özellikle Ultimate Team modunda yapılan değişikler ile gündeme gelen oyun, kuşkusuz önümüzde döneme damga vuracağa benziyor. Dilerseniz, oldukça ses getiren ve uzun zamandır beklenen yeni oyunun sistem gereksinimlerini gelin detaylı olarak birlikte inceleyelim.

FIFA 21 Sistem Gereksinimleri

YouTube video
 
FIFA 21 Sistem gereksinimleri sonunda resmi olarak açıklandı. İşte, yeni oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri;

1.     Minimum Sistem Gereksinimleri

minimum sistem gereksinimleri

  • Oyun severler, söz konusu oyunu en düşük ayarlarda oynayabilmek için en az Intel Core İ3 ve dengi bir işlemciye sahip olması gerekmekte.
  • Nvidia GTX 660 ve dengi bir ekran kartı sayesinde oyun severler, yeni çıkacak futbol oyununu en düşük ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilecek.
  • Ayrıca, söz konusu yapımı minimum ayarlarda oynayabilmek için en az 50 GB boş bir alana ve 8 GB Ram kapasitesine ihtiyaç bulunmakta.

2.     Önerilen Sistem Gereksinimleri

önerilen sistem gereksinimleri

  • Uzun zamandır beklenen yeni oyunu oldukça akıcı bir şekilde oynayabilmek için Intel Core İ5 ve üzerinde bir işlemciye sahip olmanız gerekmekte.
  • Nvidia GeForce GTX 670 ve üzerinde bir ekran kartı sayesinde ayrıca oyunu oldukça akıcı ve üst düzey grafik ayarlarıyla da oynayabilirsiniz.
  • Söz konusu oyun için önerilen Ram miktarı ise 8 GB olarak açıklandı.

FIFA 21 Çıkış Tarihi

fifa 21 çıkış tarihi

FIFA 21 çıkış tarihi resmi olarak sonunda açıklandı. Uzun zamandır beklenen yeni oyun 6 Ekim 2020 tarihinde raflardaki yerini alacak.

FIFA 21 Fiyatı

fifa 21 fiyatı

EA şirketi tarafından özel olarak geliştirilen yeni oyun FIFA 21 fiyatı ile son derece dikkat çekiyor. Söz konusu oyunun Standart sürümünü satın almak isteyen oyun severler 419 TL, Champions Edition sürümünü satın almak isteyen oyun severler 559,99 TL ve Ultimate Edition sürümünü satın almak isteyen oyun severler ise 599,99 TL ödeme yapması gerekecek.

EA Access abonesi olan oyun severler ise yeni oyuna daha önceden erişebilecek. Ayrıca 6 Ekim 2020 tarihinde piyasaya çıkacak olan yeni oyun, yeni nesil konsollara da özel olarak gelecek. Uzun zamandır beklenen yeni futbol oyununun ne kadar satacağı ise oldukça merak konusu.

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir