Xiaomi Watch Color İsimli Yeni Akıllı Saatini Duyurdu

Xiaomi Watch Color özellikleri

Son dönemde birçok teknoloji firması yeni akıllı saatlerini duyurmaya başladı. Arka arkaya açıklanan yeni akıllı saatler birçok teknoloji sevdalısının aklında soru işaretleri yarattı. Son olarak Xiaomi firması düzenlediği bir etkinlik kapsamında yeni akıllı saatini duyurdu. Beklenmeyen bu gelişme birçok kişi tarafından heyecanla karşılandı. Xiaomi Watch Color isimli akıllı saat özellikleriyle dikkat çekici olduğu görülüyor. Her ne kadar düzenlenen etkinlikte saat ile ilgili bir özellik açıklaması yapılmasa da gelen bilgiler son derece dikkat çekici.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Watch İncelemesi

Xiaomi Watch Color Özellikleri

Firma düzenlediği bir etkinlik kapsamında yeni akıllı saatini tanıttı. Tanıtılan bu akıllı saat için herhangi bir özellik açıklanmasa da gelen sızıntılar oldukça dikkat çekici. Xiaomi Watch Color özellikleri arasında kalp ritmini ölçme, barometre, koşu mesafesi ölçme gibi özelliklerin yer alacağı tahmin ediliyor. Ayrıca cihaz kusursuz dayanıklılığa sahip olduğu görülüyor. Yapılan birçok testte düşmeye ve darbelere karşı dayanıklı olduğu tespit edildi. Ayrıca cihaz su geçirmezlik özelliği olacağı gelen sızıntıların arasında yerini alıyor.

Firma düzenlediği etkinlikte yaptığı açıklamada oldukça dikkat çekici bir detay paylaştı. Bu detay da diğer firmalarda olduğu gibi farklı renk seçeneklerinin olmayacağını ve kadın, erkek ayrımının yapılmayacağını açıkladı. Bu düşünce birçok kesim tarafından oldukça beğenildi.

Xiaomi Watch Color Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Xiaomi akıllı saati Ocak ayında Çin ‘de satışa sunulacağı açıklandı. Satışa sunulacak cihaz için firma herhangi bir fiyat bilgisi paylaşmaması oldukça dikkat çeken diğer bilgilerin arasında yerini aldı. Cihazın Çin ’de ne kadar satacağı ise oldukça merak konusu.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık