En İyi Akıllı Çocuk Saatleri Tavsiye Listemiz

En İyi Akıllı Çocuk Saatleri

Hızla gelişen teknoloji sayesinde hayatımıza giren akıllı saatler, kuşkusuz yaşamımızın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir. Özellikle günlük yaşantımızı son derece kolaylaştıran bu cihazlar gerek eğlence gerek ise iş amacıyla da kullanılabilmektedir. Akıllı saatler, her ne kadar profesyonel amaçlar doğrultusunda geliştirilmiş olsa da bazı teknoloji şirketleri, çocuklar için de bu ürünler geliştirilmiştir. İşte, akıllı çocuk saatleri tavsiye listemiz;

5 Muhteşem Akıllı Çocuk Saatleri Tavsiye Listemiz

Akıllı çocuk saatleri tavsiye listemizi sizin için özel olarak hazırladık. İşte, listemizde bulunan akıllı saatler…

1.     Akıllı Çocuk Saatleri Tavsiye Listemizin İlk Sırasında: Reeder KIDdo Akıllı Çocuk Saati

Reeder şirketi tarafından özel olarak geliştirilen Reeder KIDdo akıllı saat özellikleri ile dikkat çekiyor. Çocukların hareketli yapısına göre hazırlanan bu akıllı saat, her türlü darbeye karşı son derece dayanıklı. 380mAh Batarya kapasitesine sahip olan bu cihaz, gün içerisinde herhangi bir şarj ihtiyacına gerek duymadan sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra güvenli alan denetimi özelliğine sahip olan bu cihaz, çocuğunuzun konumunu harita da kolaylıkla gösterebiliyor. Son derece önemli olan bu özellik sayesinde ailelerde oldukça rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürebiliyor.

2.     Eos Td-07S Akıllı Çocuk Saati

Eos şirketi tarafından çocuklara özel olarak geliştirilen yeni akıllı saat Eos Td-07S özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. 400mAh Batarya kapasitesine sahip olan yeni cihaz, ortalama 90 dakika içerisinde şarj olabiliyor. 420 Gr ağırlığında olan yeni ürün de aynı zamanda sesli mesajlaşma özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar söz konusu özellik sayesinde birbiri ile son derece kolay bir şekilde görüşebiliyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra sağlık takip sistemi de bulunan cihaz, kullanıcıların karşısına özel güvenlik önlemleri ile birlikte gelmeye hazırlanıyor. Herhangi bir nedenden ötürü çocukların saati çıkarması durumunda cihaz, ailelere bildirim gönderiyor. Ayrıca, cihaz içerisinde yer alan GPS özelliği sayesinde aileler çocuklarını son derece kolay bir şekilde harita üzerinde takip edebiliyor.

3.     Smartbell Q500 Akıllı Çocuk Saati

Akıllı çocuk saatleri tavsiye listemizde yer alan Smartbell Q500 özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. 36 Saatlik batarya ömrü ile birlikte kullanıcıların karşısına gelen akıllı saat Android ve İOS cihazlar ile tamamen uyumlu.

Düşük SAR değerine sahip olan ve GPS teknolojisiyle birlikte kullanıcıların karşısına gelen bu ürün de harita kontrol özelliği bulunuyor. Kullanıcılar çocuklarını harita üzerinden son derece kolay bir şekilde takip edebiliyor.

Tüm özelliklerin yanı sıra akıllı saatte bir adette eğlenceli matematik oyunu bulunuyor. Çocuklar, söz konusu oyunu oynayarak hem keyifli vakitler geçirebiliyor hem de bilgi deneyimini arttırabiliyor.  Güvenlik önlemlerini en üst düzey de tutan yeni akıllı saatte bir adette gizli kamera ve ses sistemi bulunuyor. Aileler çocuklarından habersiz akıllı saatin kamerası ile çevreyi izleyebiliyor.

4.     Piranha 9925 Akıllı Saat Akıllı Çocuk Saati

Teknik özellikleri bakımından son derece iddaalı olan akıllı çocuk saatleri arasında yer bulan Piranha 9925, kullanıcıların karşısına 400mAh batarya kapasitesi ile çıkmaya hazırlanıyor. 1,22 İnç büyüklüğünde standart bir ekrana sahip olan yeni akıllı saatte micro sim kart özelliği de bulunuyor. Söz konusu özellik sayesinde aileler çocukları ile son derece kolay bir şekilde görüşebiliyor.

Android ve İOS cihazları ile uyumlu çalışabilen akıllı çocuk saatinde S.O.S tuşu da bulunuyor. Söz konusu tuş sayesinde kullanıcılar, yakınlarına acil durum uyarısı bildirimi yollayabiliyor. Donanımsal olarak son derece iddaalı bir ürün olan Piranha 9925, farklı renk seçeneklerine de sahip.

5.     Alcatel TCL MT40X Akıllı Çocuk Saati

alcatel akıllı çocuk saatleri

Alcatel şirketi tarafından özel olarak geliştirilen akıllı çocuk saati Alcatel MT40X özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. Görüntülü görüşme özelliği ile bir adım öne çıkan yeni ürün, S.O.S düğmesine de sahip.

IP65 Sertifikasına sahip olan bu ürün, suya karşı son derece dayanıklı. Tüm bu özelliklerin yanı sıra akıllı saatte bulunan Movetime özelliği sayesinde aileler, çocuklarını adım adım harita üzerinde takip edebiliyor. Kuşkusuz son derece dikkat çeken bu özellik, akıllı saate ayrı bir hava katmışa benziyor. Farklı renk seçenekleriyle satışa sunulan ve donanımsal olarak oldukça iddaalı bir konumda olan akıllı çocuk saati, e-ticaret sitelerinden kolaylıkla temin edilebiliyor.

Çocuk için akıllı saat tavsiye ya da öneri arayanlara özel hazırladığımız bu listemizde 5 adet akıllı saat tavsiyesine yer verdik. Sizlerde bu listede kesinlikle olması gereken akıllı saat önerileriniz varsa yorum olarak bize iletebilirsiniz.

Şu an için ekibimiz tarafından incelediğimiz ve sizler için  akıllı çoçuk saatleri tavsiye listemize dahil ettiğimiz markalar:

  1. Reeder KIDdo akıllı saat
  2. Eos  Akıllı Çocuk Saati
  3. Smartbell  Akıllı Çocuk Saati
  4. Piranha Akıllı Saat
  5. Alcatel Akıllı Çocuk Saatleri

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık