Range Rover Evoque 2020 Özellikleri ve Fiyatı

Range Rover Evoque Özellikleri ve Fiyatı

Son dönemin en popüler otomobillerinden biri olan Range Rover Evoque 2020, geçtiğimiz günler içerisinde ülkemizde satışa sunuldu. Son derece etkileyici özelliklere sahip olan yeni otomobil, modern ve zarif tasarımıyla da göz kamaştırıyor. Yakıt tüketiminde son derece iddaalı olan yeni araç, kullanıcıların karşısına üstün güvenlik önlemleri Hybrid motor ile çıkmaya hazırlanıyor. Dilerseniz, ülkemizde satışa sunulan ve son dönemin en popüler SUV modellerinden biri olan yeni otomobili gelin daha yakından detaylı olarak birlikte inceleyelim.

Range Rover Evoque Özellikleri

Land Rover şirketi tarafından özel olarak tasarlanan yeni otomobil Range Rover özellikleri ile son derece dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunulan ve Hybrid motora sahip olan yeni araç, teknolojik özellikleri ile göz kamaştırıyor. Dilerseniz, donanımsal olarak oldukça iddaalı olan yeni aracı, gelin daha yakından birlikte inceleyelim.

Motor Özellikleri

Hem dizel motor hem de Hybrid motor seçenekleri ile birlikte satışa sunulan yeni otomobil, otomatik şanzıman sistemine sahip. Sadece elektrikli motor seçeneği kullanıldığında 66 kilometre menzil sunan yeni araç, 45 dakika içerisinde şarj olabiliyor. İçten yanmalı bir motora sahip olan yeni otomobil, yakıt tasarrufu konusunda da oldukça iddaalı.

Tasarım Özellikleri

Son dönemin en dikkat çeken SUV modellerinden biri olan yeni otomobil, tasarımıyla oldukça göz kamaştırıyor. LED Far sistemiyle birlikte piyasaya çıkan yeni araçta gömülü kapı kolları da mevcut. Tamamen Premium kalitede olan malzemelerden tasarlanan yeni otomobil de aynı zamanda eri döşeme de bulunuyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra elektrikli cam tavana da sahip olan yeni araç, oldukça ferah ve geniş bir yolculuk imkanı sunuyor.

Teknolojik Özellikleri

10 İnç büyüklüğünde multimedya ekranı sayesinde kullanıcılar, araç ve yol ile ilgili tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyor. Ön panele gömülü bir şekilde gelen ekran, son derece zarif görüntüsüyle de dikkat çekiyor.

İnteraktif sürücü ekranına da sahip olan yeni araç, sürüş güvenliğini oldukça ön planda tutuyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra otomobil de ayrıca Head-Up Display özelliği de bulunuyor.

Range Rover Evoque 2020 Fiyat

Land Rover şirketi tarafından tanıtımı yapılan ve ülkemizde de geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan yeni otomobil Range Rover Evoque fiyatı ile dikkat çekiyor. 963.648 Başlangıç etiketine sahip olan yeni araç, an itibariyle satın alınabiliyor. Söz konusu otomobilin fiyat listesine ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantı seçeneğini kullanabilirsiniz.

 

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık