Jabra Elite 85h Kablosuz Kulaklık Türkiye’de Satışta

Jabra Elite 85h

Teknolojik ürünleri yakından takip eden müzik ve oyun tutkunlarının merakla beklediği bir kulaklık modeli artık satışta. Bu modelin tanıtımı geçtiğimiz aylarda CES 2019 platformunda gerçekleştirilmişti. Herkes ‘’Dünyada satışa sunulacak ama Türkiye’de ne zaman satışa sunulur?’’ sorusu ile beklemekteydi. Jabra Elite 85h kablosuz kulaklık, Hepsiburada gibi güvenilir internet alışveriş adresleri üzerinden satılmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Yeni Apple Watch Gelişmiş Parmak İzi İle Gelebilir!

Jabra Elite 85h Kablosuz Kulaklık Mikrofon Yapısı

Kulaklık şarj işlemi gerçekleştirildikten sonra 41 saat boyunca kullanılabiliyor. Kulaklık modeli üzerinde 8 adet mikrofon bulunuyor ve cihaz dışarıdan ses geçirmeme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde daha kaliteli ve anlaşılır bir ses deneyimi yaşamanız sağlanmaktadır. Cihaz, akıllı aktif gürültü önleme teknolojisine sahip olup, bu fonksiyonu açık olarak kullanıldığında 36 saate kadar hiç şarj etmeden kullanılabiliyor. Mikrofon sayısının bu kadar çok olmasının sebebi ise dijital asistanlar ile konuşmanızı sağlayan mikrofonlar ile dışardan gelen sesleri engelleyen mikrofonların farklı oluşudur. 6 adet mikrofon sadece dijital asistanlar ile olan iletişiminizi ve telefon konuşmalarını yapmanızı sağlıyor.

Jabra Elite 85h Cihaz Özellikleri Nelerdir?

Jabra Elite 85h cihazının en önemli özelliklerinden biri ise akustik ses deneyimini en yüksek kalitede sağlamasıdır. Bu özelliği ise 40 mm olarak tasarladığı teknolojik hoparlör modeli ile gerçekleştirmektedir. Bu yapıya sahip bir kulaklık edindiğinizde onu korumak ve uzun ömürlü kullanmak isterseniz. Marka bu düşünceyi ele alarak ürünü, suya ve toza dayanıklı bir yapıda üretmiştir.

Cihaz altı bin farklı sesi algılayabiliyor ve yüksek kalitede bir ses algılama deneyimi sunuyor. Siri, Google Asistan, Alexa ile uyumlu yapısı ile komutları algılayıp iletebiliyor. Sesle kontrol edilebilen cihaz, içerisinde farklı konumlara uygun yazılımlar içermektedir. Örneğin, yalnız, hareket halinde, kalabalıkta gibi cihaz içerisinde çıkan modlardan birini seçebiliyorsunuz. Bu seçtiğiniz yerin özelliklerine göre cihaz kendini ayarlıyor ve her nerde olursanız olun aynı ses kalitesini duymanızı sağlıyor. Kablosuz kulaklık modelleri için yeni bir yaklaşım olan bu özellik, kaliteli ses seçeneklerinde müzik dinlemeyi sevenler için ideal bir yapıyı ortaya koymaktadır. Profesyonel anlamda müzikle uğraşan sanatçılar için de avantajlı bir model oluşturmaktadır.

Ürün aynı zamanda İOS ve Android cihazlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Üç farklı renk seçeneği ile tasarlanan ürün dış tasarımı açısından oldukça şık bir görünüme sahiptir. Teknolojiye uyum sağlayan kablosuz tasarımı ise daha kolay bir kullanım sağlamaktadır. Cihaz, oyunların, müzik eserlerinin, film eserlerinin sahip olduğu ses ayrıntılarından yüksek ses kalitesinde deneyim elde etmenizi sağlamaktadır.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık