Kurban Bayramı İkramiyesi Hesaplara Yatıyor, Ne Zaman Yatacak Hemen Kontrol Edin!

Kurban Bayramı İkramiyesi Hesaplara Yatıyor, Ne Zaman Yatacak

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte kurban bayramı ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak merak konusu oldu.

2024 Kurban bayramının 16 Haziran Pazar gününe denk geliyor olmasından dolayı bayram ikramiyelerinin hesaplara yatmasının maaş ile birlikte mi olacak sorusu gündeme geldi. Geçtiğimiz ramazan bayramından 1 hafta öncesinde yatan emekli bayram ikramiyelerinin yine aynı tarihlerde hesaba yatıyor olma ihtimalini yükseltecek gibi görünüyor.

kurban bayramı i̇kramiyesi hesaplara yatıyor, ne zaman yatacak

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Kadar?

Bu yıl açıklanan 2024 emekli bayram ikramiyeleri 3.000 TL. Hem ramazan hem de kurban bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatıyor olup vatandaşın bir nebze ihtiyaçlarını karşılaması öngörülüyor.

2024 Kurban bayramı 14 Haziran okulların yaz tatiline girmesinin hemen ardında 16 Haziran tarihinde başlayacak. 4. gün sürecek kurban bayramı sebebi ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan emeklilerimiz, bu yılda alacakları emekli bayram ikramiyesi hesaplara yattı haberini dört gözle bekliyor.

Kurban Bayramı İkramiyesi Hesaplara Yatıyor mu, Ne Zaman Yatacak?

Kurban bayramı ikramiyesi hesaplara yatıyor mu sorusuna karşılık henüz resmi bir açıklama gelmedi. 17 mayıs da başlayacak SGK maaş ödemeleri ile birlikte bayram ikramiyesi ödemeleri yapılacak mı bilinmez! Ancak en geç bayram dan 1 hafta öncesi emekli bayram ikramiyeleri ödemelerinin tamamlanmış olması tahmin ediliyor.

 

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık