Twitter Twemojis Özelliği Yakında Geliyor!

viral-teknoloji-twitter-twemoloji-ozelligi-yakinda-geliyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, yeni özelliğini test etmeye başladı. Twitter Twemojis özelliği ismi verilen yenilik ile birlikte kullanıcılar, artık daha eğlenceli paylaşımlar yapabilecek. Şu an için beta aşamasında olan yeni özellik, ilerleyen günler içerisinde resmi olarak tüm kullanıcılara sunulacak. Peki, Twitter Twemojis özelliği nedir?

Twitter Twemojis Nedir?

twitter twemojis nedir?

Twitter Twemojis özelliği, ilk olarak Snapchat platformunda yer alan kullanıcılara sunulmuştur. Kısa bir süre içerisinde popüler hale gelen bu özellik daha sonra Facebook ve İnstagram platformunda da aktif edilmiştir.

Diğer sosyal medya platformlarında oldukça popüler olan bu özellik sayesinde kullanıcılar, artık son derece kolay ve pratik bir şekilde hikayelerinde emoloji paylaşabilecektir. Şu an için Beta aşamasında yeni özellikler, 2021 yılı içerisinde tüm kullanıcılara sunulacaktır.

Twitter Twemojis Ne Zaman Kullanıma Sunulacak?

Şu an için Beta sürecinde yer alan ve Fleets özelliği içerisine monte edilecek olan yeni özellik 2021 yılı içerisinde hem Android hem de İOS kullanıcılarına eş zamanlı bir şekilde servis edilecektir. İlk olarak İOS platformunda test edilmeye başlanan yeni özelliğin ne kadar başarılı olacağı ise şimdiden merak konusu.

Twitter Platformundan Bir Yenilik Daha!

Sosyal medya platformu Twitter tarafından yapılan resmi açıklamaya göre 2021 yılı içerisinde süper takip özelliği de devreye girecek. Oldukça ses getiren süper takip özelliği, ilk olarak İOS platformunda denenmeye başlandı.

İlerleyen aylar içerisinde tüm kullanıcılara sunulacak olan bu özellik sayesinde Twitter platformunda da yeni bir devrin başlaması bekleniyor. Kullanıcılar, artık Twitter süper takip özelliğini kullanarak özel Tweetler’i belli bir ücret karşılığında görebilecek.

Ayda 5 Dolar karşılığında diğer kullanıcılara abone olacak olan kişiler, istedikleri zaman herhangi bir yaptırım ile karşılaşmadan abonelikten çıkabilecek. Her ne kadar söz konusu özellik belirli bir kesimi heyecanlandırmış olsa da bazı tepkilerin de geldiği bir gerçek.

Beta süreci kapsamında İOS platformunda denenen bu özellik 2021 yılı içerisinde kullanıcılara sunulacak. Twitter Twemojis ve Twitter süper takip özellikleriyle 2021 yılına damga vuracak olan sosyal medya platformunun diğer yenilikleri ise ilerleyen dönemlerde resmi olacak açıklanacak.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık