8 Adımda İnstagram Takipçi Artırma Yolları

instagram-takipci

İnstagram takipçi sayısı özellikle sosyal medya üzerinden gelir elde etmek isteyen kullanıcılar için oldukça önemlidir. Reklam vermek ve iş ortaklığı yapmak isteyen firmalar takipçi sayısı yüksek olan instagram kullanıcılarına öncelik vermektedir. Bunun bilincinde olan kullanıcılar bu nedenle takipçi sayılarını yükseltmek için çeşitli çalışmalar yapmaktadır.

Her sosyal medya platformunda olduğu gibi instagramda da organik olarak yükselmek daha verimli bir gelecek sağlayacaktır. Fakat organik olarak yükselmek disiplinli ve düzenli bir çalışmayı gerektirmektedir. İlgi çekici ve kaliteli içerikler üretebildiğiniz takdirde kısa sürede takipçi sayınızda gözle görülür bir yükselme gözlemleyebilirsiniz.

İçerik üreterek yükselmeye fırsatı ve vakti olmayan kullanıcılar ise %100 organik instagram takipçi sağlayan ajanslarla çalışabilirler. Bu ajanslar instagram hesaplarına istenilen topluluk özelliklerine göre takipçi gönderimi sağlamaktadır. Kadın takipçi, erkek takipçi, Türk takipçi veya yabancı takipçi gibi seçeneklerle instagram hesaplarını büyütmektedirler.

İnstagram Takipçi Artırma Yöntemleri Nelerdir?

Instagram günümüzde sadece fotoğraf paylaşma platformu olarak görülmemektedir. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan instagram markalar ve firmalar için dijital bir reklam platformuna dönüştü. Bu durum da kendi işini yapmak isteyen kişiler için yeni bir kazanç kapısı oluşturdu.

İnstagramda yüksek takipçili hesaplara sahip olan kişiler reklam anlaşmaları ve işbirliği sayesinde tatmin edici gelirler elde etmeye başladılar. Henüz yüksek takipçisi olmayan kullanıcılar ise instagram takipçi artırma yöntemlerini kullanarak hesaplarını yükseltmeye çalışmaktadır. Sizler de aşağıdaki takipçi artırma yöntemlerini kullanarak yüksek takipçili hesaplara sahip olabilirsiniz.

1- Hashtag Kullanımı

Gönderilerde ve story paylaşımlarında hashtag yani etiket kullanımı oldukça önemlidir. Konuyla ilgili etiketleri kullanarak o konuda araştırma yapan kişilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gönderi altına hashtag yazabilmek için öncelikle “#” işaretini koymalısınız. Ardından da kullanıcıların yoğun olarak kullandığı etiketi yazabilirsiniz. Örnek verecek olursak #instagramtakipcial gibi bir etiket olabilir.

2- Facebook Hesabını Bağlama

Sosyal medya hesapları arasındaki bağlantı takipçi sayısının yükselmesinde olumlu bir etki sağlamaktadır. Facebook ve Instagram aynı şirket üzerinden hizmet sağladığı için ikilinin bağlanması instagram hesabınıza katkı sağlayacaktır. Facebook önerileri sayesinde instagram hesabınıza takipçi aktarılacaktır. Paylaşımlar senkronizasyon sayesinde daha geniş bir ortamda paylaşılacaktır.

3- Kullanıcılarla Yoğun Etkileşim

İnstagram hesabınızda bulunan ve gönderilerinize etkileşim veren kullanıcılarla iletişim halinde olmanız hesabınıza olan bağlılığı artıracaktır.

4- İnstagram Takipçi Hilesi Kullanmak

Sosyal medya hesaplarını bol etkileşimli bir hesap gibi gösteren bazı hileler bulunmaktadır. Bir bot yardımcılığı ile gönderilerinize bot beğeni, bot yorum ve bot takipçi gönderimi sağlayan sistemler mevcuttur. Bu sistemleri kullanarak hesaplarınıza etkileşim sağlamak profilinizin takip edilebilir hesap olduğunu gösterebilirsiniz.

5- Tanıtımlar

Organik instagram takipçi için en etkili yöntemlerden birisi tanıtım ve reklamlardır. İstediğiniz kitleye ve sayıya hitap eden tanıtımlar sayesinde profilinizin takipçi sayısını yükseltebilirsiniz.

6- İlgi Çekici Post Paylaşımı

İnstagram hesaplarının kalıcı şekilde büyüyebilmesi için hesaplarınızda insanların ilgisini çekecek paylaşımlar yapmaya özen göstermelisiniz. Hitap etmek istediğiniz kitleyi belirledikten sonra paylaşımlarınızı kitlenin ilgisine göre dikkat çekici şekilde paylaşmalısınız.

7- Aktif Kullanım Önemlidir

Bir hesabın tutulabilmesi ve takipçi sayısının günden güne yükselebilmesi için aktif bir hesap olması şarttır. Takipçiler düzenli ve ilgi çekici paylaşım yapan profillere daha yoğun ilgi göstermektedirler.

8- Çekiliş ve Kampanya Düzenleyin

%100 gerçek ve organik instagram takipçi istiyorsanız bazı dönemlerde takipçilerinize çekilişlerle ve kampanyalarla hediyeler verin. Çekilişe katılım şartı için hesabınızın takip edilmesi gerektiğini ve arkadaşlarının çekilişe davet edilmesini bildirin. Bu sayede gerçek instagram kullanıcıları hesabınıza abone olacaklardır.

Instagram Takipçi Para Kazandırıyor mu?

Instagram günümüzde sadece bir sosyal medya platformu olarak görülmüyor. Bu platformda birçok kişi ürün satışı ve ürün tanıtımı yaparak gelir elde ediyor. Gelirin miktarı ise takipçi ile doğru orantılı olarak yükseliyor. Fakat burada takipçinin direkt olarak para kazandırdığını söyleyemeyiz.

Takipçi sayısı sizlere para kazandırmaz ama takipçi sayınızın yüksek olması sizlere para kazanmanız için gerekli olan kapıları aralar. Yüksek takipçili hesabınız ile işbirliği yapabilir, reklam yayınlayabilir ya da kendi ürünlerinizi satabilirsiniz. Bunlar da sizlere tatmin edici miktarlarda bir gelir sağlamanızda yardımcı olur.

Instagram Takipçi Almak Güvenli mi?

Instagram üzerinde satış yapabilmek, işbirliği sağlayabilmek ve reklam alabilmek için popüler bir instagram hesabına sahip olmak oldukça önemlidir. Popüler bir hesaba ise düzenli paylaşım yaparak ve takipçi kasarak sahip olabilirsiniz.

Takipçi kasabilmek için çekilişler düzenleyebilir ya da organik takipçi sağlayan ajanslarla çalışarak kısa sürede yüksek kitleye ulaşabilirsiniz. Tabi tüm kullanıcıların aklında bu yöntemin güvenli olup olmadığı sorusu gelmektedir. Güvenilir ajanslardan instagram takipçi satın almak oldukça güvenlidir. Hiçbir şekilde instagram hesabınıza yasa dışı bir erişim olmadığı gibi hesabın çalınması gibi bir durum da söz konusu değildir.

Instagram Takipçi Satın Alınca Hesap Kapanır mı?

Hesabını güçlendirmek ve yüksek takipçi sayısına ulaşmak isteyen yüzlerce instagram kullanıcısı hesaplarına bot ve gerçek takipçi satın almaktadır. Fakat bu takipçileri güvenilir olmayan sağlayıcılar üzerinden almak instagram hesapları için oldukça tehlikelidir.

Güvenilir olmayan sitelerden ve programlardan satın alınan takipçiler profilin ana işleyişine zarar vermektedir. Etkileşim oranını düşürmekte ve hesabın gerçek dışı olduğu izlenimini vermektedir. Bunun sonucunda da instagram hesabının kapatılması söz konusudur. Bu ve benzeri durumlarla karşılaşmamak için güvenilir adreslerden ve ajanslarda alım yapılması önerilir.

Güvenilir olmayan yerlerden takipçi satın alındığı zamanlarda hesapların çalınma riski de oldukça fazladır. Sizlere takipçi gönderebilmek için hesap bilgilerinin gerekli olduğunu bildiren kişiler hesapların şifresini değiştirerek erişiminize izin vermemektedir. Bu da hesabınızın kapanması ile eş değerdir. Bu nedenle güvenli firmalardan alışveriş yapmaya özen göstermelisiniz.

Instagram Takipçi Nasıl Satın Alınır?

Instagram hesabınızı büyütmek için takipçi satın almak istiyorsanız yapacağınız ilk iş bir sosyal medya ajansı ile anlaşmaktır. Tabi bu seçeceğiniz ajansın güvenilir bir ajans olmasına özen göstermelisiniz. Ajansın olası bir takipçi kaybında zararınızı karşılayacağına dair ve ek takipçi sağlayacağına dair güvenilir olduğuna kanaat getirmelisiniz.

Ardından anlaştığınız bu ajansa istediğiniz takipçi kitlesini bildirmelisiniz. Kadın takipçi, erkek takipçi ya da yabancı veya Türk takipçi gibi kriterlerinizi belirterek nokta atış ile takipçi satın almalısınız. Takipçi satın alırken ajansa ödeme yapmalısınız ve ardından hesabınızdaki büyümeyi takip etmelisiniz. Takipçi satın almak işte bu kadar kolay.

Fakat takipçi satın aldıktan sonra her şey tamamlanmış sayılmaz. Bu takipçilerin hesabınızda kalıcı olarak durması ve üzerine koyarak artması için hesabınızı aktif olarak kullanmaya devam etmelisiniz. Gündeme uygun ve takipçilerinizin beğeneceği içerikleri en kaliteli şekilde düzenli bir paylaşım takvimiyle yayınlamalısınız.

Yayınladığınız içerikleri diğer instagram kullanıcıları tarafından yoğun olarak takip etilen etiketlerle yayınlamaya özen göstermelisiniz. Hashtag ile yayınlanan içeriklere daha fazla etkileşim verildiği istatistiklerle kanıtlanmıştır. Etiket üzerinden içeriklerinizi gören ve beğenen kullanıcılar daha sonra hesabınızı takibe alacaktır. Bu da sizlere organik instagram takipçi elde etmeniz de fayda sağlayacaktır.

Yüksek takipçiye ulaştığınız takdirde de yorum ve beğenilerin sayısı da yükselecektir. Firmalar ve markalar tarafından hesabınız tanınacak ve daha sonra sizlere işbirliği ve reklam anlaşması teklifleri gelecektir. Ayrıca dijital mağazalarla anlaşarak link paylaşımı yapabilir ve takipçilerinizin sizin paylaştığınız link üzerinden alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu da sizlere komisyon kazancı elde etme fırsatı sunacaktır.

Sosyal medya hizmetleri kapsamında tiktok, youtube, twitter, instagram beğeni paketleri takipçi arttırma için instagram yorum yap hizmetleri bulunmaktadır. Geçici İnstagram Dondurma İşlemi yapan kişiler için etkileşim amaçlı kullanılan materyalleri ve diğer kullanıcılar ile ilgili sorulan soruları takip edebilirsiniz. Bunların her biri sosyal medya paketi olduğu için bir ajans ile çalışmanız etkili olacaktır.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık