Güvenilir ve Hızlı Vestel Teknik Servis Hizmeti Nasıl Alınır 2022?

Vestel teknik servis

Vestel teknik servis ile aldığınız beyaz eşya, kombi, televizyon gibi markalı cihazlarınız için endişelenmenize gerek kalmadan yardım alabilirsiniz.

Yenilikçi, inovatif ve dinamik olan Vestel markası ile aldığınız cihazlar bazen bozulabilir. Bozulduğu zaman ise garanti kapsamında veya cihazlarınız için başka yere gitmeden teknik ekip çağırabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini önemseyen ve işini sabırla yapan teknik ekibe güvenilir, sorununuzu en kısa zamanda çözebilirsiniz.

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde var olan ve milli markamız olan Vestel servis, teknolojik ürünler olduğundan insanların ilk başta seçtiği firmadır. Tüm ürünler son teknoloji ile yapılmış olup, sipariş verilen her ürün için teknik bakım ve kurulum hizmeti verilmektedir. Bunların yanında garanti içi ve garanti dışı bakım hizmeti de vermekte olup, tüm sorunlarınızı çözmek için sıkı şekilde çalışılmaktadır.

Her şeyden önce Vestel teknik servis hizmetinin tüm yönlerini ele almak, sizin için önemli olabilir. İşte o yüzden sizin için hazırladığımız Vestel yetkili servis numarası gibi aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bu listemizde bulabilirsiniz.

Vestel Teknik Servis Nedir?

Vestel Teknik servis, herhangi bir cihaz alımından sonra garanti kapsamı içinde veya dışından olan tüm süreçler için teknik ekip desteğidir. Hangi markadan alırsanız, alın cihazlar zamanla bozulabilir ve tamir gereksinimi duyabilir. İşte bu olduğunda en yakın teknik servis ekibi ile Vestel arıza kaydı gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Teknik servis seçtiğiniz bazı durumlarda alınan ilk cihaz, Vestel kurulum servisi esnasında bozulma, çizilme veya herhangi bir aksandan ötürü çalışmayabilir. Bu gibi durumlar tamamen Vestel markasının size sunduğu hizmet kapsamındadır ve rahatlıkla sorunu çözebilirsiniz. Vestel garanti servisi seçtiğinizde ekiplerin hangi cihazların yapıldığını bilmiyorsanız, aşağıdaki liste işinize yarayabilir:

  • Vestel Buzdolabı teknik servisi
  • Beyaz eşya servisi
  • Bulaşık makinesi servisi
  • Klima servisi
  • Çamaşır makinesi servisi
  • TV tamir servisi
  • Kombi servisi
  • Ankastre servisi
  • Vestel termosifon servisi
  • Su sebili servisi

Vestel Teknik Servis Ücreti Ne Kadar 2022?

Vestel teknik servis ücretleri cihazın bozulma tipine, garantili olup olmaması gibi durumlara göre değişmektedir. Herhangi bir cihaz aldığınızda zaman için de bozulabilir ve onarılması gerekebilir. Bunun için en yakın teknik ekipten destek almadan önce aşağıdaki 2022 için bazı güncel fiyatlara göz atabilirsiniz.

  • Vestel çamaşır makinesi: Teknik ekipten destek alındığında arıza tespit ücreti alınmaz ama garanti kapsamı dışında 50 TL gibi servis ücreti alınmaktadır. Kazan tamiri, rulman değişimi, ekran hatası gibi süreçleriniz için özel teknik destek alınması gerekmektedir.
  • Vestel buzdolabı: Onarılması istenildiğinde arıza tespit ücretsiz olsa da 50 TL servis bedeli bulunmaktadır. Bakım yapılmasını istediğinizde ise 75 TL ücreti bulunmaktadır. Diğer hizmetler için teknik destek ekiplerinden fiyat bilgisi için yardım alabilirsiniz.
  • Vestel TV servis: Onarılması istenilen her cihaz için ücretsiz arıza tespiti yapılırken servis bedeli 50 TL alınmaktadır. Televizyon tamiri için 100 TL alınırken, diğer hizmetler için iletişime geçmeniz istenmektedir.

Vestel Teknik Servis Ne Kadar Sürede Gelir?

Vestel Teknik servis istediğinizde herkesin aklına takıldığı soru, ne zaman geleceğidir. Genel olarak tüm bayileri için 24 saat içinde teslimat, kurulum veya bakım için teknik servis gönderilmektedir. Özellikle sipariş edilen ürünler için bayi stokunda bulunmaması halinde bu süre 24 saati aşabilmektedir.

Size en yakın Vestel yetkili servisinden ilgili konu için 24 saat boyunca bilgi alabilirsiniz. Fakat 24 saat Vestel kurulum talebi, cumartesi ve Pazar günlerini kapsamaz. Bunların haricindeki her 14:30’dan sonra satın alınan ürünlerin ve onarım için talep edilen cihazların tahmini süresi 24 saat sürmektedir.

Vestel Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç?

Bir cihaz aldıktan sonra Vestel arıza kaydı iletişim ile bilgi almak önemlidir. Vestel markası alınan her cihaz garanti kapsamındadır ve satış sonrası tüm sorularınız için Vestel yetkili servis İstanbul dahil müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Satış sonrası, kurulum ve bakım için Türkiye’nin her yerinden Vestel teknik servis müşteri hizmetleri numarası ve diğer iletişim adreslerini aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Vestel servis numarası: 0 850 222 4 123 (Whatsapp numarası, Canlı destek dahildir)

Vestel mail adresi: vmh@vestel.com.tr

Ayrıca sizinle Vestel servis randevu ile ilgili teknik ekip iletişime geçmek istediğinde, kampanyalar, anket çalışması dahil olmak üzere 0 850 393 56 56 veya 0 850 222 41 24 numara üzerinden iletişime geçebilirler.

Vestel Teknik Servis Nereye Şikayet Edilir?

Vestel Teknik servis hizmetinde yanlış tamir, fazla ücret alımı, onarım sorunu devamı ve kurulum esnasında yapılan hatalar gibi durumlar olduğunda şikayet etmeniz gerekebilir. Şikayetiniz için öncelikle 0 850 222 4 123 numaralı Vestel şikayet hattı üzerinden canlı destek, telefon veya Whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz. Sorununuz çözülmez ise Sikayetvar web sitesi üzerinden ‘Vestel Yetkili Servis’ bölümünden şikayetinizi belirtebilirsiniz.

Vestel yetkili servis ne kadar sürede gelir?

Vestel yetkili servis bölgenin lojistik faaliyetlerine göre değişerek 24 saat içinde gelmektedir.

Vestel müşteri hizmetleri numarası kaç?

Vestel müşteri hizmetleri numarası: 0 850 222 4 123 (Whatsapp numarası, Canlı destek dahildir)

Vestel servis ücreti ne kadar?

Vestel servis ücreti için arıza tespiti ücretsiz olurken, servis bedeli 50 TL’dir.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık