2022 Yılında Para Kazanmanın Pratik Yolu Google Advense Nedir?

-google-advense-nedir-

Google Advense nedir… Google Advense ile para kazanılır mı… Google Advense reklam verme nasıl gerçekleştirilir ve bunun gibi soruların cevabı yazımızda!

İnternet ortamına verilen önem gün geçtikçe daha da artıyor. Bu da daha önce sıklıkla firmaların kurduğu internet sitelerinin yerine kişilerin şahsi olarak internet sitesi açmalarına neden olmuştur. Durumun böyle olması da kişilerin tüm işlemlerinin internet üzerinden yönetmelerine neden olmaktadır.

İnternet üzerinden tüm işlemler gerçekleştirildiği gibi para kazanmanın yolu da bulunmuştur. İnternet üzerinden para kazanmanın yolu olarak bilinen Google Advense ile para nasıl kazanılır? İşte cevabı!

Google Advense Para Kazanma İpuçları Nelerdir?

Google Advense kişilere Youtube veyahut da diğer internet siteleri üzerinden Google reklamlarının yayınlanmasını talep etmektedir. Bu hizmeti verebilmek için ise Google reklam veren firmaları bir ortak paydada toplamaktadır. Böylelikle de bu kişilerin reklam almak isteyen internet siteleri veyahut da Youtube kanalı ile buluşmaları sağlanır.

Google Advense nedir ile beraber kişiler tam olarak nasıl para kazanıldığını merak etmektedirler. Bunun cevabı ise şu şekildedir:

Google Advense ile para kazanmak için internet sitelerinin sürekli aktif tutulmasıdır. Bunun için de kişilerin günde en az bir adet olmak üzere bir içerik eklemeleri gereklidir.

İçeriklerin eklenebilmesi için de sitenin kendi sektörü ile ilgili orta düzeyde olacak şekilde bilgi sahibi olması ve sektöründe dikkat çekmesi gereklidir. Site dikkat çektiği sürece de siteye gelen ziyaretçi sayısı artış gösterecektir.

Sitenin ziyaretçi sayısının yüksek olması sayfaya daha çok girilip reklamların daha çok izlenmesi demektir. Bu yüzden Google Advense ile para kazanmak isteyenlerin öncelikle bu konuda uyanık olmaları gereklidir.

Google Advense Reklam Verme Nasıl Olur?

Google Advense ile kişilerin reklam verebilmesi için öncelikle bir Advense hesabının olması gereklidir. Bunun için de kişilerin başvuru yapmaları ve bu başvurunun da onaylanması gereklidir.

Yapılan onaylanma işleminin ardından ise “Reklamlarım” ibaresine tıklanmalıdır. Burada önceden girilen reklam listeleri yer almaktadır. Yeni bire reklam vermek istiyorsanız “Yeni Reklam” alanına tıklamanız gereklidir. Daha sonrasında reklamı türünü seçip, adlandırıp boyutunu da seçtikten sonra yayınlayabilirsiniz.

Google Advense nedir sorusu ve bu konuda sorulan diğer soruların en çok konuşulacak konular arasında yer alacağı düşünülmektedir. Sizde basit tüyolar ile Advense ile para kazanmaya ne dersiniz?

İlginizi çekebilir: Google, Youtube’u Alışveriş Platformu Yapmaya Çalışıyor!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık