Youtube Videolarına Abone Ol Butonu Nasıl Yapılır?

Youtube Videolarına Abone Ol Butonu Nasıl Yapılır?

Yeni dönemin yükselen trendi Youtube herkese kendi kanalını açma imkanı sunmasıyla birlikte pek çok kişinin videolarını ve içeriklerini dünyayla paylaşmasına yardımcı oldu.  Bu sebeple pek çok içerik üretici ve ünlü de Youtube kanalları üzerinden kendi özgün içeriklerini yayınlamaya başladılar.

Özellikle yaşam, bakım ve oyun gibi alanlarda pek çok popüler Youtube kanalı hayatımızda yerini aldı. Peki ama Youtube kanallarını başarılarını neye borçlu? Elbette onları takip eden ve videolarının bildirimini almak için Youtube videolarına abone ol butonuna tıklayan pek çok aboneleri sayesinde. Abone olmak kullanıcıları bilgi sahibi yaparken abone sayısının artması da kanal sahiplerine pek çok avantaj sağlıyor.

Abone Ol Ne Demektir?

Youtube videolarına abone ol aslında takipçi mantığın da ilerleyen bir sisteme sahip. Youtube üzerinde bulunan bir kanalı takip etmek ve bu kanala yüklenen videolar hakkında anında bilgi sahibi olmak istiyorsanız abone ol butonuna tıklayarak beğendiğiniz kanallara abone olmanız gerekiyor.

Youtube videolarına abone ol tamamen ücretsiz ve abone olan kullanıcılardan herhangi bir ücret alınmıyor. Ancak abone sayısı yüksek olan kanalların videoları önerilen videolarda ilk sıralarda paylaşıldığı ve daha çok kişiye ulaşma imkanı bulunduğu için abone ol butonu yayıncılar için büyük önem taşıyor. Bunun yanı sıra Youtube tarafından belli abone sayılarını geçen kullanıcılara “Abone Ol Butonu” şeklinde bir plaket hediye olarak gönderiliyor.

Youtube Videolarına Nasıl Abone Olunur?

Youtube abonelik sistemi oldukça basit ve herhangi bir sosyal medya takip butonundan farksız işliyor. Abone ol butonuna tıklamak için öncelikle bir Gmail hesabına sahip olmanız ve Youtube’da oturum açmanız gerekiyor. Ardından takip etmek istediğiniz kanalın profiline giderek burada yer alan “Abone ol butonu”na tıklayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz şekilde abone olarak beğendiğiniz kanalları destekleyebilirsiniz.

Ayrıca abone olduğunuz kanalın bildirimlerinin anında size bildirim olarak gelmesini istiyorsanız yine Youtube kanalının profiline zil amblemine tıklayarak bildirimleri aktif ya da pasif hale getirebilirsiniz. Abone olarak destekleyebileceğiniz kanalların yanı sıra üretmek istediğiniz video içerikler için siz de ücretsiz bir Youtube kanalı açarak yayınlarınıza başlayabilir siniz. Youtube kanalınıza abone toplayabilmek için de çevrenizden kanalınıza abone olmasını isteyebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık