Yılbaşında İzlenebilecek Filmler : Birbirinden Muhteşem 10 Film

Yılbaşında İzlenebilecek Filmler : Birbirinden Muhteşem 10 Film

Yılbaşında izlenebilecek filmler yeni yıla az bir zaman kala, planı film izlemek olan kişilerin sıkça araştırdığı bir konudur. 2020 yılı tüm dünyanın evlerine kapandığı, insanların sevdikleriyle rahat vakit geçiremediği bir yıl olmuştur. Bunca kötü anının yaşandığı bu yılı geride bırakarak 2021 yılının tüm insanlık için daha güzel geçmesi umut edilmektedir.

Yeni yıl için yapılan eğlenceler salgın sebebiyle bir müddet askıya alınmıştır.  Bu sebeple birçok kişi evde çekirdek ailesiyle yılbaşı planı yapmaktadır. Oyunların oynandığı, dansların edildiği, yemeklerin yendiği bu gecede hangi filmler izlenebilmektedir? Sevdiklerimizle beraber 2020 yılını güzel bitirmek için yerli veya yabancı Noel filmleri tercih ederek hatıralarımıza güzel bir anı bırakabilmek mümkündür.

Yeni Yıla Evde Girecekler İçin Yılbaşında İzlenebilecek Filmler Listesi

Yılbaşında izlenebilecek filmler ailenizle ve sevdiklerinizle beraber evde tercih edebileceğiniz yeni yıl filmleridir. Bilgisayarınızdan veya televizyonunuzdan izleyebileceğiniz bu filmler yeni yıl ruhunu hissetmenize ve eğlenceli vakit geçirmenize fayda sağlayacaktır. Kişiler zevklerine göre yılbaşında izlenecek korku filmleri ve yılbaşında izlenecek komedi filmleri ya da aksiyon tarzı filmleri seçebilirler.

1.It’s A Wonderful Life (Şahane Hayat)

Yılbaşı filmleri 2020 senesinde bile hala ilgiyle izlenen Şahane Hayat veya Hayat Güzeldir adıyla da anılan bu film yılbaşında sevdiklerinizle beraber izleyebileceğiniz iç ısıtan filmlerden biridir. ABD yapımı olan bu film 1946 yılında izleyicilere sunulmuştur. Eski zaman filmleri seven, tarihle ilgilenen kişilerin muhakkak izlemesi gereken bir filmdir.

Şahane Hayat filmi insanın hayattaki yerini sorgulamasını sağlayan ve keyifle izlenilen yılbaşı filmlerinden biridir. Yönetmenliğini Frank Capra’nın yaptığı bu filmde James Stewart, Donna Reed gibi oyuncular yer almaktadır.  Uzun zamandır birçok kişi tarafından severek izlenilen bu filmi izleyerek hayatınızın değerini anlayabilirsiniz.

2.Noel (Yeni Yıl)

 
Yılbaşında izlenebilecek filmler arasında yenil yıl ruhunu yansıtan bu film izleyicilere eğlenceli ve romantik dakikalar yaşatmaktadır. Yeni yıldan bir gün öncesini konu alan film farklı zamanlarda tanışan beş arkadaşı konu alıyor. Chazz Palmiteri tarafından yönetilen ABD yapımlı bu film kadrosunda Paul Walker, Penelope Cruz gibi usta oyuncuları barındırmaktadır.

3. Love Actually (Aşk Her Yerde)

Love Actually Noel Filmleri romantik komedi izlemek isteyenler için mükemmel bir seçimdir.  İster ailenizle ister sevgilinizle izleyebileceğiniz bu film güzel bir yılbaşı gecesi geçirmenizi sağlayacaktır. Film 8 farklı aşk yaşayan çiftlerin konusunu ele almıştır. İngiltere yapımı olan bu film Richard Curtis tarafından yönetilmektedir. Başarılı oyuncu kadrosundan oluşan bu film seyirciler tarafından defacalarca izlenmektedir.

4.The Family Stone (Aile Bağları)

Yılbaşında izlenebilecek filmler içerisinde yer alan The Family Stone yılbaşını evde ve ailesiyle geçirenler için oldukça keyif verici bir film olacaktır. Kalabalık bir ailenin yaşadığı talihsiz olayları komedi tarzında anlatan bu film yılbaşında izlenecek komedi filmleri arasında ilk sırada yerini almaktadır. 2005 yılında gösterime giren ve ABD yapımı olan film Thomas Bezucha tarafından yönetilmiştir.

5.The Polar Express (Kutup Ekspresi)

The Polar Express filmi ailenizle ve çocuklarınızla izleyeceğiniz, İzlerken keyif alacağınız bir animasyon filmidir. Film Noel babaya gitmek isteyen bir çocuğun trene binerek kutuplara gitmesini ve bu yolculuktaki maceralarını ele almaktadır. 2005 yılında gösterime giren ve ABD yapımı olan bu film Robert Zemeckis tarafından yönetilmiştir.

6.Elf

Yılbaşında izlenebilecek filmler arayışında olan kişiler için Elf filmi eğlendiren ve güldüren bir komedi filmidir. Yılbaşı gecesinde evde ve çocuklarınızla izleyebileceğiniz bu film kendini Elf sanan ve ve bunu insanlara inandırmakla uğraşan karakterin başından geçen olayları anlatmaktadır.  2002 yılında gösterime giren film Jon Fervau tarafından yönetilmektedir. Yılbaşında keyifle izleyebileceğiniz filmler arasındadır.

7. Arrival

Yılbaşında bilimkurgu tarzında filmler izlemek isteyenler için Arrival muhteşem bir film önerisidir. Uzaydan geldiğine inanılan ve tanımlanamayan bir cisimde uzaylılarla iletişime geçmeye çalışılır. Ayrıca bu film yılbaşı filmleri 2018 yılında en çok izlenen filmler arasına girmiştir. 2016 yılında gösterime giren ve ABD yapımı olan bu film Denis Villeneuve tarafından yönetilmiştir.

8. New Years Eve (Yılbaşı Gecesi)

Yılbaşında izlenebilecek filmler listesine New Years Eve filmini muhakkak eklemeniz gerekmektedir.  Yeni yıla girerken romantik Noel filmleri izlemek isteyenler bu filmi izleyebilirler. Film yılbaşı gecesi öncesinde yalnız olan insanların buluşmasını  ve maceralarını anlatmaktadır. 2011 yılında gösterime giren ve ABD yapımı olan bu filmi Garry Marshall yönetmiştir.

9.Up (Yukarı Bak)

Anismasyon severler için keyif verici bir film olan ve Disney yılbaşı filmleri arasında severek izlenen bu filmi yeni yıla girerken sevdiklerinizle beraber izleyebilirsiniz. Bu film birbirlerini aşka seven bir çiftin hayat hikayesini ve macerasını anlatmaktadır. Keyifle izleyebileceğiniz bu film 2009 yılında gösterime girmiştir. Pete Docter ve Bob Peterson tarafından yönetilmiştir.

10. The Truman Show

Yılbaşında izlenebilecek filmler içerisinde senaryo açısından film tarihindeki en güzel yapım olan The Truman Show’da yer almaktadır. Ailenizle ve sevdiklerinizle yeni yıla girerken izleyebileceğiniz bu film hayatı sorgulamanıza neden olacaktır. Yılbaşında izlenecek komedi filmleri arayanlar için hem dram hem komedi bulunduran bu film Truman’ın sahte hayatını konu alan bir filmdir.

The Truman Show 1998 yılında gösterime girmiştir. Gösterime girdiğinden beri seyircinin ilgiyle izlediği bir yapım olmuştur. Yılbaşı gecesinde unutulmayacak bir film izlemek istiyorsanız bu film tam size göredir. ABD yapımı olan bu film Peter Weir tarafından yönetilmiştir.

 

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık