Yeni Oyun Temalı Nintendo Tanıtıldı

Yeni Oyun Temalı Nintendo Tanıtıldı

Nintendo, son dönemin en dikkat çeken oyun konsollarından biridir. Çıktığı ilk yıllardan itibaren artan satış başarısıyla dikkat çeken konsol, yeni oyun temalı konsolunu tanıttı. Animal Crossing New Horizons isimli oyundan esinlenen firma, yeni oyun temalı konsolunu yakın bir zamanda piyasaya süreceğini açıkladı. Firma çıkaracağı bu özel konsol ile, yeni çıkacak oyunun temasını kullanıcılara yansıtmayı hedefliyor. Yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen özel temalı oyun konsolunun detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Yeni Oyun Temalı Nintendo Konsolunun Özellikleri

Nintendo firması, yakın zamanda piyasaya çıkacak yeni bir oyun için, özel temalı konsol geliştirdi. Animal Crossing: New Horizons isimli oyundan esinlenen firma, yeni oyunun temasını kullanıcılara yansıtmayı hedefliyor. Cihazın arkasında bulunan alanda, oyunun karakterleri ve eşyalarından oluşan işlemeler yer alıyor. Nintendo konsolunda bulunan ve cihazı oyun konsoluna dönüştüren aparatlarda ise, Tom Nook ile çocuklarının bir fotoğrafı bulunuyor.

Yeni çıkacak oyun temalı Nintendo konsolunun aksesuarları ise konsoldan ayrı satılacak. Animal Crossing isimli sürümüne ait taşıma çantası ve ekran koruyucusu ise konsolla birlikte aynı gün piyasaya çıkacak. Oyun severler bu aksesuarları almak isterlerse ekstra olarak bir ücret ödemek zorunda. Ayrıca konsoldan bağımsız şekilde piyasaya sürülecek bu özel aksesuarların fiyatı ise henüz açıklanmadı.

İlginizi Çekebilir: GOOGLE STADİA : GELECEĞİN KONSOL TEKNOLOJİSİ

Geçmişten Günümüze Animal Crossing Oyunu

Animal Crossing oyunu, ilk olarak 2012 yılında New Leaf ismiyle piyasaya çıkmıştı. 2012 Yılında piyasaya çıkan oyun, birçok oyun sever tarafından sevilmişti. 2017 Yılında ise Pocket Camp isimli oyun, mobil platformlara çıkmış ve adından söz ettirmişti. Piyasaya son olarak çıkacak oyun, oyuncuları ıssız bir adaya hapsediyor. Oyuncular bu adada hayatta kalabilmek için mücadele edecek. Kuşkusuz hayatta kalma temalı son oyunun ne kadar satılacağı ise oldukça merak konusu.

Nintendo Animal Crossing Temalı Konsolun Fiyatı Açıklandı

Firma, Mart ayında piyasaya sürmeyi planladığı Nintendo Animal Crossing isimli konsolun fiyatını açıkladı. 13 Mart tarihinde piyasaya çıkacak özel temalı oyun konsolu 300 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Özel temalı oyun konsolu piyasaya çıktıktan 1 hafta sonra ise yeni oyun, oyuncularla bulaşacak. Yeni oyunun fiyatı ise 60 dolar olarak açıklandı.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık