Yeni Canon Eos R5 ve R6 Fotoğraf Makineleri Duyuruldu

Yeni Canon Eos R5 ve R6 Fotoğraf Makineleri Duyuruldu

Yeni tasarlanmış olan Canon Eos R5 ve R6 fotoğraf makineleri düzenlenen bir etkinlikte kullanıcılara tanıtıldı. Bu fotoğraf makinelerinde birçok yeni ve özel özellikler oldukça dikkat çekmektedir. Makinelerin fiyatları ise cep yakacak oranda yüksektir. Yakın zamanda kullanıcı ile buluşacak olan bu ürünler canon farkıyla sizleri mutlu edecektir.

Fotoğraf sektörünün en önde giden markalarından biri olan canon yakında zamanda düzenlenmiş olan bir etkinlikte yeni fotoğraf makinelerini tanıttı. Aynasız olan bu cihazlar içerisinde birbirinden özel farklılıklar barındırıyor. Bu özelliklerin olması ise makinelerin fiyatının yükselmesine sebep oluyor. Gelin hep birlikte bu yeni cihazların özelliklerini inceleyelim

Canon Eos R5

Canon Eos R5 Canon markasının yeni aynasız fotoğraf makinesi olarak kullanıcılara sunuldu ve tanıtıldı. Bu cihaz mekanik denklanşörü ile 12 fps kadar fotoğraf çekimi yapabilmektedir. Elektronik deklanşörü ile de 20 fps’ye kadar çekim imkanı sunmaktadır.

Lenslerinde OIS desteği de yer almaktadır. Bu sayede görüntü sabitlemekte mümkündür. Cihaz AF alan modunun içerisinde yer alan otomatik odaklama sisteminin tamamının özelliklerine sahiptir. Bunların haricinde ise cihazın içerisinde akıllı izleme teknolojisi de yer almaktadır. Üst düzey bir aynasız fotoğraf makinesi arıyorsanız ve bu cihazın 8K görüntülerde olmasını istiyorsanız bu cihaz tam olarak sizliktir. Ancak bütçelinizin de buna uygun olması gerektiğini unutmamamızda fayda vardır.

Canon EOS R6

Canon EOS R6 Canon markasının bir diğer aynasız fotoğraf makinelerinden biridir. Bu ürünü daha detaylı inceleyecek olursak hemen hemen R5 modeli ile benzer özellikler ve tasarımlar taşıdığını görmüş oluruz. 4K çözünürlüğü olan 60 fps ve 1080p çözünürlüğü olan 120fps video çekimleri yapılmaktadır. Aynı zamanda 1D X Mark III’ün 20.1 MP çözünürlüğü olan bir kamera sensörü de bulunmaktadır. R5 modelinde 3.2 inç ekran büyüklüğü mevcutken bu modelde 3 inç ekran büyüklüğü tercih edilmiştir ve ekran dokunmatiktir.

Yeni Canon Modellerinin Fiyatları

Yeni Canon modellerinin fiyatları dudak uçuklatacak derecede yüksektir. Eğer iyi kalitede bir cihaza sahip olmak istiyorsanız ciddi anlamda bir harcama yapmanız gerekecektir.

Temmuz ayının sonlarına doğru satışı yapılacak olan bu modellerin şu an için belirlenen fiyatları vergiler haricinde R5 35 bin TL’dir. R6 ise 25 bin TL olarak belirlenmiştir.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık