Umuly ile İnternetten Para Kazanmak İster misiniz?

en çok kazandıran link kısaltma servisi | internetten para kazanma| Umuly

İnternetten para kazanmak özellikle sosyal medya ve diğer sebeplerle vaktini çoğunlukla internette geçiren kişiler için ciddi kazanç fırsatları oluşturmaktadır. Pasif gelir elde etmek ve bu gelirini her gün daha da arttırmak ise Umuly ile artık mümkün. Umuly size link kısaltarak para kazanma, reklam yayınlayarak gelir elde etme imkanı sunuyor. Nasıl mı?

Link Kısaltma Nedir?

Link kısaltma nedir sorusunu yanıtlarken sık sık URL kısaltma ifadesi ile karşılaştık. URL kısaltma ya da link kısaltma, sosyal medya da ya da web sitenizde paylaşacağınız haber, duyuru, ücretsiz oyun, eğlenceli video gibi paylaşımların linklerini link kısaltma servisi tarafından verilen linkler ile değiştirmeniz demektir. Link kısaltma yaparak para kazanabilir ve kısa sürede artarak çoğalan pasif gelir sahibi olabilirsiniz.

En İyi Link Kısaltma Sitesi: Umuly

İnternetten para kazanma yolları araştıran kişiler pek çok link kısaltma servisi olduğunu bilirler. Link kısaltarak para kazanma sürecinde kaliteli hizmet sunan ve en çok kazandıran link kısaltma servisi hangisidir amacı ile yaptığımız araştırma da dikkatimizi çeken Umuly oldu.

Peki, Neden Umuly?

  • Umuly Link kısaltma servisine çok kolay bir şekilde üye olabilir ve link kısaltma hizmetinden faydalanabilirsiniz.
  • Umuly ile link kısaltarak para kazanmak için yapmanız gereken tek şey siteye kayıt olduktan sonra menüde account setting kısmına girmeniz ve ”İs it a partner? ” kutusunu mutlaka işaretlemiş olmanız gerekmektedir.
  • Umuly link kısaltma servisine üye olduktan sonra internetten para kazanmak isteyen arkadaşlarınız ya da takipçileriniz ile referans linkinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. Referanslardan da düzenli olarak gelir elde etme imkanı sunulmaktadır.
  • Web sitenizde, forumlarda ya da sosyal medyada paylaşacağınız içeriklerin linklerini Umuly link kısaltma servisi aracılığı ile kısaltmanız ve paylaşmanız yeterli olacaktır.
  • Web sitesi olan üyelerimiz Adsense haricinde reklam yayınlama olanağı Umuly de mümkün. Web sitelerinde yayınlayacakları reklamlar ile tıklama değil Bin gösterime internetten para kazanma şansına sahiptirler.
  • Umuly linkleri üzerinden gelen her 1.000 ziyaretçi için size 3 $ ödenecektir.
  • Umuly’den para alan var mı? Sorusu eminiz aklınıza düşmüştür. Hemen yanıt verelim. On binlerce üyesi bulunan Umuly ile kazanç sağlayanlar, kazancı 5$’ a ulaştığında anında ödemesini almaktadır.
  • Umuly ile internetten para kazanmak da, ödeme almakta çok kolay. Zira Türkiye’den üye olan kullanıcılarına Papara ile ödeme yapan link kısaltma servisi Umuly. Papara dışında Banka havalesi, BTC, kredi kartı, Paypal ve Payoneer gibi oldukça çeşitli ödeme imkanları sunulmaktadır.

Umuly İle İnternetten Para Kazanmak Artık Mümkün!

İnstagram, Twitter, Facebook sosyal medya paylaşımlarınızı kazanca dönüştürmek için ne bekliyorsunuz? Umuly web sitesine üye olarak partner olabilir ve kazanmaya hemen şimdi başlayabilirsiniz!

Kazanca açılan kapı: Umuly üye ol           (Kayıt olduktan sonra ”İs it a partner? ” kutusunu işaretlemeyi sakın unutmayın)

Refli Üyelik ile Umuly ile kazan kazandır

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık