3 Uygulama İle Twitterda Otomatik Mesaj Atma

Takipçilere Twitterda Otomatik Mesaj Atma İşlemi Nasıl Yapılır

Hemen herkese daha önce otomatik mesaj gelmiştir. Hatta çoğunlukla bir Twitter hesabı ile bağlantılı ya da birbirini desteklemek isteyen hesap sahipleri aracılığı ile Twitterda otomatik mesaj atma olayına şahit olmuşsunuzdur. Peki, bu mesajlar nasıl geliyor? Hangi yöntemlerle Twitter otomatik mesaj atma işlemini hızlı ve kolayca yapabilirsiniz?

Twitterda Otomatik Mesaj Atma Yolları

Twitter üzerinden takipçilere otomatik mesaj gönderme işlemi için birkaç yol bulunmaktadır. Bunların en kolay olanı, bu iş için üretilmiş özel araçlar kullanmaktır. İşte, takipçilere Twitterda otomatik mesaj atma araçları:

1 – SocialOopmh Twitter Otomatik Mesaj Aracı

SoicalOomph Twitter ile yakından çalışan online araçlardan bir tanesidir. Bu site aracılığı ile Twitter takipçilerine otomatik mesaj gönderebilir ya da tanıtım metinlerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca aynı program ile takip işlemine takip karşılığı verebilirsiniz. Toplu mesaj gönderme işlemi yapmak için öncelikle SocialOomph resmi web adresine girmeli ve kayıt olmalısınız. Kayıt işleminden sonra istediğiniz sosyal medya hesaplarınızı bu araç ile bağlayarak kolayca işlem yapabilirsiniz.

2 – Crowdfireapp Twittterda Otomatik Mesaj Atma

Crowdrfireapp da yine Twitter da içinde olmak üzere çok sayıda sosyal medya hesabını yönetmeyi sağlayan faydalı bir araçtır. Bu araç ile işlem yapmak için Crowdfireapp web sayfasına üye olmak ve yine sosyal medya hesaplarını site ile bağlamak gereklidir. SocialOopmh ‘ye göre daha kolay olan bu sitede Türkçe dil desteği bulunmaktadır.

3 – TwitterDMer İle Twitterda Otomatik Mesaj Atma

İsminden de anlaşılabileceği gibi Twitter sosyal medya platformuna özel hazırlanmış olan bu sitede direk mesaj işlemi yapılmaktadır. Twitter’a özgü çalışma prensibine sahip olan bu sitede Twitter otomatik mesaj 2020 özellikleri bulunmaktadır. Böylece en güncel Twitterda otomatik mesaj atma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Twitter Karşılama Mesajı Ekleme ve Silme

Bir Twitter hesabından takipçilere otomatik mesaj atılabileceği gibi gelen direk mesaja otomatik olarak mesaj iletebilir. Twitter karşılama mesajı olarak adlandırılan bu mesaj ayarını yapmak için Twitter Karşılama mesajı atma aracına girmelisiniz. Twitter hesabı ile girilen bu siteden gelen direk mesajlara verilecek otomatik karşılama mesajı ayarları yapılabilmektedir.

Takipçilere otomatik mesaj gönderme ve twitter karşılama mesajı gönderme işlemlerini anlattığımız yazımıza benzer, pratik teknoloji konularını okumak için bizi takip etmeye devam edin.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık