Steam Knight Online

Steam Knight Online

Steam Knight Online bilnildiği üzere 2016 yılında online olmuştur. SteamKO online olmasıyla UsKO’dan birçok kullanıcı da SteamKO’yu tercih etti. Tercih sebebi söz konusu olduğunda ise tabii ki kişiden kişiye farklılık göstermektedir.

Bazı oyuncular vardır ki bir oyunda çok fazla oyuncu olmasını, savaş alanlarının tamamen kaos ortamı olmasını ister. Bunun aksine bazı oyuncuların isteği de biraz daha az oyuncu, daha belirgin bir savaş ortamı, biraz daha az hareketliliktir.

Bunlarla beraber oyuncular iyi klanlarda bulunup ve özellikle kale savaşlarında kale sahibi olmak isterler. Kale savaşları söz konusu olduğunda bazı durumlar etkili olacaktır. Kalabalık bir klan ve alt klana sahipseniz rakip oyuncuların azlığı ve çokluğu tabi ki galibiyet durumunu etkileyecektir.

Steam Knight Online Neden Tercih Etmeliyim?

Steam Knight Online oyuncu sayısı UsKO’ya göre daha az olduğu için kısa vadede gözde oyuncu olmanız daha muhtemeldir. Çünkü aşırı kalabalık ve tamamen ful donanımlı karakterlerin olduğu bir ortamda kendinizi göstermek güç bir durum olacaktır. Dolayısıyla SteamKO’da eğer oyuna yatırım yaparsanız cidden kısa vadede direkt sahalarda olabilirsiniz.

Farm söz konusu olduğunda ise tabi ki server’ın aşırı seviyede yoğun olmaması sizin farmınızı rahatlatacaktır. Daha fazla hakimiyet kurabilecek, daha rahat farm yapabileceksiniz.  Farmınızı yapabilecek kadar güce sahip olsanız bile kalabalık bir ortamda sürekli size huzursuzluk veren ve bu durumdan keyif alan rakip oyuncular olacaktır. Bazı oyuncular vardır ki kendi kârı olmamasına rağmen sırf başkasına engel olduğu için zevk alabilmektedir. Dolayısıyla ortamın daha boş olması size bu konuda biraz daha esneklik sağlayacaktır.

Para Harcamadan Nasıl Item Yaparım?

SteamKO’nun bir diğer avantajı da oyun içi etkinliklerin hepsine kolayca katılabilirsiniz. Bir karakter almadan oyuna tamamen sıfırdan başlıyorsanız ve Rogue’yseniz kasacağınız yer Ape slotları olmalı diye bir tavsiyede bulunabilir.

Ape slotları, ölme ihtimalinin az olması ve kolay bir kazanç olması amacıyla tercih edilmektedir bununla beraber illaki partinizde oto loot kullanan oluyor ve böylelikle zaten sizler 80 levele ulaşana kadar ortalama 3gb (300M) civarı biz kazancınız olacaktır.

Tavsiyem bu süreçte Juraid etkinliklerine katılmamanız olacaktır çünkü oyuna binlerce para harcamış insanlar kendi ekibinde onlara göre zayıf birini gördüklerinde huzursuzluk çıkaracaklardır. Oysa bizleri geliştirecek olan şeyler zaten bu etkinliklerdir.

Ek olarak her gün 70 quest görevini yaparak aynı zamanda level kasarken +7 mytril set ve +7 quest item yapabilmeniz oldukça mümkün ve basittir. İtem konusunda sıkıntı yaşadığınız varsayılırsa kazancınız 2GB’ye kadar düşebilir, şansınıza.

80 level ve temel, sıradan itemlere ulaştığınızda ise sadece günde 2 defa Juraid etkinlikleri ile uzun vadede parça parça itemlerinizi toplayarak kendinizi geliştirebilirsiniz, bu süreç çok uzun sürecektir ve bu süreçte iyi bir klan bulduğunuzda diğer takım etkinliklerine katılmakta sizler için büyük avantaj olacaktır.

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık