Samsung Galaxy Home Mini Geliyor

Samsung Galaxy Home Mini

Son dönemin en popüler teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung yeni cihazını duyurdu. Samsung Galaxy Home Mini ismi verilen, akıllı hoparlör özellikleriyle dikkat çekiyor. Ortak küçük boyutlu olmasıyla dikkat çeken akıllı hoparlörün içerisinde birde sesli asistan bulunuyor. Akıllı ve sesli asistana sahip cihaz, diğer akıllı hoparlöre göre oldukça düşük fiyatta. Ekonomik olmasıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Home Mini isimli akıllı hoparlörü gelin birlikte inceleyelim.

İlginizi Çekebilir: HYPERX CLOUD MİX

Samsung Galaxy Home Mini Fiyatı ve Bilinmesi Gerekenler

Samsung firması, geçtiğimiz yıllar içerisinde yine böyle bir akıllı hoparlörünü piyasaya sürmüştü. Fakat sürülen bu akıllı hoparlör ne yazık’ ki istenilen satış başarısını gösteremedi. Teknoloji devi Samsung, bu satış başarısızlığın ardından yeni bir akıllı hoparlör için kolları sıvadı. Uzun süren çalışmaların ardından firma, yeni akıllı hoparlörünü duyurdu.

Sesli asistan özelliğinin olmasıyla dikkat çeken cihaz, diğer akıllı hoparlöre göre oldukça düşük fiyattan satışa sunulacak. Apple firmasına ait HomePod isimli akıllı cihazın 350 dolar civarından satışa sunulduğu biliniyor. Samsung ise yeni çıkaracağı akıllı hoparlörün fiyatını sadece 85 dolar olarak açıkladı.

Akıllı asistanında bulunduğu yeni Samsung akıllı hoparlörün ilk olarak Güney Kore’ de satışa çıkacağı açıklandı. Akıllı hoparlörün 12 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinlik kapsamında tanıtılması bekleniyor. Tanıtımın ardından satışa sunulacak cihazın ne kadar satacağı ise oldukça merak konusu. İlk olarak Asya pazarında satışa sunulacak cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık