Riot Points Nedir? Nereden Satın Alınır?

Riot Points Nedir? Nereden Satın Alınır?

Riot Points, League of Legends oyununda kullanılan gerçek para ile dönüştürülebilen bir para birimidir. Oyuncular RP ile oyun içerisinde birçok avantaja sahip olmaktadır ancak bu avantajı rekabetçi oyunun içerisinde değil, sadece görünüşte geçerlidir. Dilerseniz öncelikle League of Legends’ın nasıl bir oyun olduğundan bahsedelim…

League of Legends Nedir?

LoL, 27 Ekim 2009 tarihinde piyasa sürülen MOBA türü strateji oyunudur. Kısaca oyunun mantığından bahsetmek gerekirse; Büyük bir haritada 10 adet oyuncu, 5’er kişilik takımlarla karşılıklı olarak kapışmaktadırlar. Oyun içerisinde 100’den fazla, kendisine has özellikler barındıran şampiyonlar, bir nevi karakterler bulunmaktadır. Oyuncular bu karakterler arasından seçim yaparak oyuna başlar, oyunun bir strateji oyunu olduğunu zaten hemen üstte belirtmiştik. Bundan dolayı oyuncuların rakiplerine göre ve birbirleri ile korele olmalarını sağlaması açısından seçecek oldukları şampiyonlar büyük önem taşımaktadır.

Riot Points ise LoL içerisinde oyuncuların mağazadan alışveriş yapabilmesini sağlamak için oluşturulan bir para birimidir. Oyuncular bu RP ile yukarıda bahsettiğimiz şampiyonlar için görünümler satın alabilmektedirler. Bunun yanı sıra tabi ki mağaza üzerinde bulunan birçok şeyi de satın alabilmektedirler. Oyun içerisinde oyunu oynadıkça kazanabileceğiniz “Mavi Öz” diye bir para birimi de bulunmaktadır ancak bununla alabileceğiniz oyun içi içerikler tabi ki RP kadar avantajlı değildir.

riot points nedir? nereden satın alınır?

Peki LoL RP Nereden Satın Alınır?

LoL’de kullanmak üzere RP’yi alabileceğiniz birçok platform bulunmaktadır. Öncelikle RP’yi League of Legends’in kendi mağazasında bulunan “RP Satın Al” butonu üzerinden de satın alabilirsiniz ancak Kopazar.com gibi Riot Games ile anlaşmalı aracılardan RP almak isterseniz, çok daha uygun fiyatlarla RP sahibi olabilirsiniz. 

Kopazar’dan yapacağınız RP alışverişlerinizde zaten çok daha ucuza RP alacaksınız, bunun yanı sıra yapmış olduğunuz alışverişlerinizden bir sonraki alışverişlerinizde kullanmak üzere  bonus kazanarak iyice kazançlı çıkabilirsiniz! Hemen sen de Kopazar üzerinden RP satın al ve istediğin kostümü beklemeden satın al!

Kopazar üzerinden LoL RP satın aldığınız zaman, almış olduğunuz RP kodu anında karşınıza çıkmaktadır. Böylece indirimli RP satın alırken hiç beklememiş olur ve hemen hesabınıza satın aldığınız Riot Points’i tanımlayabilir, harcayabilirsiniz.

Güncel RP fiyatları için kopazar.com/league-of-legends-riot-point adresini ziyaret edebilir ve en güncel Lol RP fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Kopazar’dan aldığım RP kodunu nasıl etkinleştirebilirim?

Kopazar.com üzerinden RP’nizi satın aldıktan sonra zaten karşınıza çıkan aşamaları takip ettikten sonra kodunuza ulaşacaksınız. Bu noktada kodunuzu kopyalayınız ve League of Legends’ı açınız. Oyunu açtıktan sonra “Mağaza” bölümünden “RP Satın Al” sayfasına giriş yapın. Burada karşınıza çıkan seçeneklerden “Riot Pin” seçeneğini seçiniz ve buraya Kopazar’dan aldığınız kodu giriniz. Kodu girdikten sonra işlemler tamamlanmış ve RP’niz de hesabınıza tanımlanmış olacaktır. Kopazar’dan edindiğiniz RP kodunuzu bu şekilde hesabınıza tanımlayabilir ve hemen harcamaya başlayabilirsiniz.

Hemen sen de uygun fiyatlarla ve avantajlı bonuslarla RP satın almak için Kopazar’ı ziyaret et ve bu fırsatı kaçırma! 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık