OnePlus 8 Akıllı Telefonu Tanıtıldı

OnePlus 8

Çin’in gelişmiş teknoloji şirketlerinden biri olan OnePlus 14 Nisan 2020 tarihinde yapmış olduğu lansman ile OnePlus 8 Serisi akıllı telefonlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Bu tanıtımda seriye ait 2 telefonun özellikleri, telefonların piyasaya sürüleceği tarih ve satış fiyatları hakkında bilgiler verildi. Son günlerde sürekli olarak OnePlus markasına ait yeni bir akıllı telefonun piyasaya sürüleceği hakkında bilgiler vardı. Bu bilgiler doğrulayan OnePlus 14 Nisan Salı günü gerçekleştirdiği panel ile OnePlus 8 akıllı telefonu ve OnePlus 8 Pro akıllı telefonlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Bizde sizler için bu yazımızda diğerine göre daha uygun fiyatla piyasaya sürülecek olan OnePlus 8 akıllı telefonu hakkında bilgiler vereceğiz.

OnePlus 8 Özellikleri ve Satış Fiyatı

OnePlus 8 akıllı telefonu gücünü Snapdragon 865 yonga setinden almaktadır. Bu yonga seti piyasada olan en güçlü yonga setidir. Bu telefonda serinin diğer telefondan farklı olarak 120 Hz yenileme hızı yerine 90 Hz yenile hızı kullanılmış.

OnePlus 8 Kamerası

OnePlus 8 akıllı telefonunda 48 MP çözünürlüğünde bir ana kamera vardır. Bunun yanı sıra bu telefonda ultra geniş açılı 16 MP çözünürlükte bir kamera vardır. Ayrıca 2 MP çözünürlüğünde makro lense sahip olan bir kamera daha vardır. Yani telefonun arka kısmında toplam 3 adet kamera mevcuttur. Telefonun ön kamerası ise 16 MP çözünürlüğündedir.

OnePlus 8 Donanım Özellikleri ve Bataryası

OnePlus 8 akıllı telefonunun donanımında da güçlü parçalar kullanılmıştır. Telefonda 12 GB LPDDR5 ram bellek vardır. Telefonun dâhili depolama alanı 256 GB’dır. Bu depolama alanı 3.0 UFS sistemini desteklemektedir. Telefonda Wi-Fi 6 desteği mevcuttur.

Serinin daha uygun fiyatlı telefonunda 4.300 mAh batarya ve 30 W hızlı şarj özelliği mevcuttur. 6,55 inç ekrana sahip olan bu telefonun ağırlığı 180 gramdır.

OnePlus 8 akıllı telefonu iki farklı şekilde piyasaya sürülecektir. Bu telefonlardan birinde 8 GB Ram ve 128 GB dahili depolama alanı olacaktır. Diğerinde ise 12 GB Ram ve 256 GB dahili depolama alanı olacaktır.

OnePlus 8 Satış Fiyatı

OnePlus 8 akıllı telefonu Siyah, Mavi ve Yeşil renklerde piyasaya sürülecektir. Amerika Birleşik Devletlerinde 29 Nisan 2020 tarihinde satışa sunulacaktır. Avrupa Devletlerinde ise 21 Nisan 2020 tarihinde satışa sunulacaktır. OnePlus 8 akıllı telefonunun fiyatları şu şekilde olacaktır.

  • OnePlus 8 128 GB dahili depolama alanı ve 8 GB Ram belleği olan akıllı telefonun fiyatı 699 $ olarak belirlenmiştir.
  • OnePlus 8 256 GB dahili depolama alanı ve 12 GB Ram belleği olan akıllı telefonun fiyatı 799 $ olarak belirlenmiştir.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık