Netflix Dizileri Arasına Yeni Bir Türk Dizisi Geliyor

En iyi netflix dizileri-yeni Türk dizisi

En sevilen TV platformu olan Netflix, yepyeni bir Türk dizisi ile dikkatleri yeniden çekmeyi planlıyor. Daha önce Hakan: Muhafız dizisi ile Türk izleyiciden büyük beğeni toplayan platform, Türkiye dizilerine ağırlık veriyor. Şimdi de senaristliğini usta senarist Berkun Oya’nın yapacağı yeni bir dizinin çekimlerine başlanacağı duyuruldu. Gelin Netflix dizileri arasına eklenecek yeni Türk dizisi hakkında ortaya çıkan detaylara yakından bakalım.

İlginizi Çekebilir: En İyi Netflix Dizileri Listemiz Açıklandı

Netflix Dizileri Arasında Türk Dizilerine Ağırlık Verecek

Netflix’in yeni Türk dizisi, toplamda 8 bölümden oluşacak ve her bir bölüm Netflix platformu üzerinden yayınlanacak. Dizinin ismi ile ilgili henüz herhangi bir detay verilmedi fakat dizinin çekimlerine başlandığı resmi olarak açıklandı. Bunun yanı sıra dizinin, 2020 senesinde ekranlarda olacağı da netleşti.

En iyi Netflix dizileri arasına grimeye aday, Hakan: Muhafız, Aşk 101 ve Atiye gibi Türk dizilerine de ağırlık vermeye başladı. Özellikle Hakan: Muhafız’in başarısından sonra platform, yeni projeler için görüşmelerini hızlandırdı.

Dizinin senaristliğini daha evvel “Masum” ve “İntikam” dizilerinin de senaristliğini yapan Berkun Oya üstlenecek.

Dizinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Netflix dizileri arasına eklenen yeni Türk dizisi, konu olarak farklı sosyo ve kültürel geçmişlere sahip olan kişiler arasında geçen çekişmeleri anlatacak. Dizinin türünün henüz ne olacağı bilinmezken, İstanbul’un renkli sokakları da yansıtılacak. İstanbul’da farklı sosyal çevrelerde büyüyen insanların bir araya gelmesinin anlatılacağı dizi, şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Dizi ile ilgili ortaya çıkan bir diğer önemli detaysa dizinin oyuncu kadrosu oldu. Bu yeni yapımda Öykü Karayel, Fatih Artman, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Defne Kayalar ve Funda Eryiğit gibi isimler yer alacak.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık