Muhteşem Özelliklere Sahip BMW İX3 Tanıtıldı!

Muhteşem Özelliklere Sahip BMW İX3 Tanıtıldı!

Almanya merkezli otomobil şirketi BMW, düzenlediği özel bir etkinlik kapsamında yeni elektrikli aracını tanıttı. BMW İX3 ismi verilen yeni elektrikli otomobil, son derece modern bir tasarıma sahip. Özellikleri ile kullanıcıları epey büyüleyen araç, 100 km hıza sadece 6,8 saniye içerisinde ulaşıyor. 45 Dakika içerisinde tam dolum yapılabilen araç ile 460 km yol gidilebiliyor. Dilerseniz, BMW şirketi tarafından tanıtımı yapılan özellikleri ile dikkat çeken yeni elektrikli otomobili gelin yakından detaylı olarak inceleyelim.

BMW İX3 Özellikleri

Alman otomobil şirketi BMW tarafından tanıtılan yeni elektrikli araç BMW İX3 özellikleri ile dikkat çekiyor. Oldukça şık bir görünüme sahip olan yeni otomobil, kullanıcıların karşısına 286 beygir gücü ile gelmeye hazırlanıyor. Peki, BMW şirketi tarafından tanıtımı yapılan yeni elektrikli otomobilin diğer özellikleri neler?

1.     Motor Gücü

Dışarıdan bakıldığında oldukça modern bir görünüme sahip olan yeni otomobil, motor gücüyle de dikkat çekiyor.  286 Beygir ve 400 Nm Tork değerine sahip olan yeni araç, elektrikli bir yapıya sahip. 45 Dakika içerisinde tam dolum yapılabilen araç ile kullanıcılar ortalama 460 km yol gidebiliyor.

2.     İç Tasarım

Oldukça geniş bir iç hacme sahip olan cihaz, deri döşemeleri ile göz dolduruyor. Teknolojinin son nimetlerinden yararlanan şirket, yeni elektrikli otomobil de Wi-Fi bağlantı desteği, özel ses sistemi ve park asistanı gibi son derece önemli özellikleri araçta kullanmış.

3.     Diğer Özellikler

Araç içerisinde kullanılan jant sistemi, elektrikli otomobile apayrı bir hava katmışa benziyor. Özel olarak tasarlanan bu sistem sayesinde yeni otomobil, ortalama 10 kilometre daha fazla menzile sahip oluyor.

BMW İX3 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

BMW şirketi tarafından özel olarak geliştirilen ve tasarlanan yeni elektrikli otomobil BMW İX3 ‘ün resmi satış fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 2020 Yılının sonlarına doğru satışa sunulması beklenen yeni otomobilin ülkemize de gelmesi bekleniyor. Son derece modern ve bir o kadar şık bir görünüme sahip olan, özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken yeni elektrikli otomobilin ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık