MSI, Yeni Oyuncu Bilgisayarını Duyurdu! Karşınızda MEG Aegis Ti5

MSI, Yeni Oyuncu Bilgisayarını Duyurdu! Karşınızda MEG Aegis Ti5

Günümüzün en popüler teknoloji şirketlerinden biri olan MSI, Tayvan da düzenlediği özel bir etkinlikte yeni oyuncu bilgisayarını duyurdu. MEG Aegis Ti5 ismi verilen cihaz, tasarımsal olarak oldukça dikkat çekerken, üstün donanımıyla da göz dolduruyor. 10.Nesil Intel Core i9 işlemcisiyle birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanan masaüstü oyuncu bilgisayarında, ayrıca özel soğutma sistemi de bulunuyor. Dilerseniz, MSI şirketi tarafından özel olarak tasarlanan ve donanımsal yapısıyla son derece dikkat çeken yeni oyuncu bilgisayarını gelin daha yakından birlikte inceleyelim.

MEG Aegis Ti5 Özellikleri

MSI şirketi tarafından özel olarak tasarlanan yeni oyuncu bilgisayarı MEG Aegis Ti5 özellikleri ile dikkat çekiyor. NVIDIA şirketinin geliştirdiği son teknoloji ekran kartını kullanan cihaz, Wi-Fi 6 bağlantısıyla göz dolduruyor. Peki, tanıtımı yapılan masaüstü oyuncu bilgisayarının diğer özellikleri neler?

1.     İşlemci Özellikleri

Tayvan da düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılan yeni oyuncu bilgisayarı, kullanıcıların karşısına 10.Nesil Intel Core İ9-10900K isimli işlemcisiyle birlikte çıkmaya hazırlanıyor. Oldukça üst düzey bir işlemciye sahip olan cihaz, MSI şirketinin geliştirdiği özel Silent Storm Cooling 4 isimli soğutucuya sahip.

2.     Teknolojik Alt Yapı

Tanıtımı yapılan yeni oyuncu bilgisayarında bulunan Thunderbolt 3 teknolojisi sayesinde oyun severler, dilediği oyunları kolaylıkla kayıt edebiliyor. Ayrıca, cihaz içerisinde kullanılan Wi-Fi 6 teknolojisi sayesinde kullanıcılar, son derece hızlı bir internet deneyimi yaşıyor.

3.     Diğer Özellikler

Tasarımsal olarak oldukça farklı bir cihaz olan yeni oyuncu bilgisayarın da özel butonlar da bulunuyor. Söz konusu butonlar sayesinde oyun severler, sistemsel pencerelerde kolaylıkla geçiş yapabiliyor ve oyuncu profillerini takip edebiliyor. Ayrıca, cihaz içerisinde kullanılan MSI Dragon Center teknolojisi sayesinde kullanıcılar, cihazın LED aydınlatmasını kolaylıkla ayarlayabiliyor, ses seviyesini düzenleyebiliyor.

Yapay zeka teknolojisiyle donatılan yeni oyuncu bilgisayarı, son teknoloji RTX 3080 ekran kartıyla birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Cihaz içerisinde kullanılan ekran kartı sayesinde oyun severler, istediği oyunları oldukça akıcı ve üst düzey grafik ayarlarında oynayabiliyor.

MEG Aegis Ti5 Fiyatı ve Resmi Çıkış Tarihi

MSI şirketi tarafından özel olarak üretilen yeni oyuncu bilgisayarı MEG Aegis Ti5’ in fiyatı ve çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Donanımsal yapısı ve son derece modern tasarımıyla dikkat çeken yeni cihazın ne kadar satacağı ise oldukça merak konusu.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık