Motorola’nın Yeni Göz Bebeği: Motorola One Hyper

MOTOROLA ONE HYPER

Bir döneme damga vuran teknoloji devlerinden olan Motorola, eski gücünü kazanmak adına son dönemlerde çeşitli atılımlar gerçekleştiriyor. One Series adı altında çeşitli akıllı telefonlar üreten teknoloji firması, bu seri için bir başka telefonu daha tanıttı. Hızlı şarj olabilmesi ile dikkat çeken Motorola One Hyper, gerçekleştirilen bir etkinlik kapsamında tüm dünyaya tanıtıldı. Gelin akıllı telefon alanında yeni atılımlar yapan firmanın bu yeni modeline daha da yakından bakalım.

Motorola One Hyper Uygun Fiyatlı Bir Telefon

Motorola One Hyper, hem fiyat hem de performans bakımından oldukça cezbedici bir akıllı telefon olacağa benziyor. Firma, bir süredir ağırlık verdiği akıllı telefon sektöründe sağlam bir yer edinmek için üst ve orta segmentler arasında seyreden bir model arayışındaydı. Bu arayış da ortaya bu yeni modelin çıkmasını sağladı.

Bu yeni modelin fiyatının düşük olmasına rağmen donanımsal özelliklerinin tatmin edici olması da teknoloji sevenleri heyecanlandırmaya büyük ölçüde yetiyor. Ekran tasarımında herhangi bir çentik bulunmayan modelin ekran boyutunun 6.5 inç olacağı açıklanmıştır. Rahat bir ekran kullanımı olacak olan modelde neredeyse hiçbir çerçeve yer almıyor.

İlginizi Çekebilir : GALAXY FOLD 2’NİN ÇIKIŞ TARİHİ VE DETAYLARI SIZDIRILDI!

MOTOROLA ONE HYPER’IN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Motorola One Hyper, teknoloji tutkunlarını oldukça memnun edecek teknik özelliklerle piyasaya sürülecek. Bu teknik özelliklerin başında ise modelin hızlı şarj olma desteği geliyor. 45 watt’lık hızlı şarj desteği sunan modelin bu özelliğine de “hyper şarj” adı veriliyor. Yani yeni model de ismini bu özellikten almış oluyor.

Hızlı şarj desteğinin yanı sıra yeni modelde SnapDragon 675 işlemci gücü kullanılırken aynı zamanda 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da bulunuyor. Yeni modelin arka ana kamerası ise tam tamına 64 megapiksel çözünürlük özelliğine sahip olacak.

Yeni modelin 399 dolar gibi bir fiyat ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu da akıllı telefonu her açıdan cazip kılan bir özellik oluyor. Henüz Amerika’da internet üzerinden ön satışlarına başlanan modelin dünya pazarında da en kısa sürede yerini alması bekleniyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık