LG Style 3 Tanıtıldı İşte Özellikleri

LG Style 3 Tanıtıldı İşte Özellikleri

Piyasaya tekrar girmeye çalışan LG firması, geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikte yeni cihazını tanıttı. LG Style 3 ismi verilen cihaz, şık tasarımı ile birçok kullanıcının dikkatini çekti. Kullanıcıların karşısına Snapdragon 845 isimli işlemci ile gelmeye hazırlanan cihazın kamerası ise 48 MP olarak duyuruldu. Peki söz konusu yeni akıllı telefon kullanıcılara ne vaat ediyor? Dikkat çeken bu sorunun yanıtını gelin birlikte inceleyelim.

LG Style 3 Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve orta seviyeye hitap etmesi beklenen LG Style 3 özellikleri ile dikkat çekiyor. Snapdragon 845 isimli işlemciye sahip olacağı açıklanan cihaz, kullanıcıların karşısına 48 MP çözünürlüğünde kamera ile gelecek. Peki söz konusu cihaz hangi özellikler ile piyasaya çıkacak?

Ekran Özellikleri

Orta seviyeye hitap etmesi beklenen ve zarif tasarımı ile birçok kullanıcının dikkatini çeken yeni akıllı telefon, kullanıcıların karşısına 6,1 inç büyüklüğüne sahip ekran ile gelecek. Söz konusu cihazın çözünürlüğü ise FHD Plus olarak duyuruldu.

Kamera Özellikleri

Zarif tasarımı ile birçok kullanıcının beğenisi kazanan LG Style 3 kamera özellikleri ile dikkat çekiyor. Fotoğraf tutkunlarını mutlu edecek yeni cihaz kullanıcıların karşısına 48 MP çözünürlüğünde kamera ile çıkacak. Ana kameraya ayrıca 5 MP çözünürlüğünde makro kamera da eşlik edecek. Firma tarafından yapılan duyuruya göre cihazın ön kamerası 8 MP olarak açıklandı.

Diğer Teknik Özellikler

Gücünü Snapdragon 845 isimli işlemciden alan yeni akıllı telefonun RAM kapasitesiyse 4 GB olarak duyuruldu. 64 GB Depolama alanına sahip olacağı açıklanan yeni akıllı telefonda aynı zamanda microSD kart desteği de bulunuyor. Kullanıcılar istemeleri durumunda cihazın hafızasını 512 GB’a kadar yükseltebilecek. Ayrıca firma yeni akıllı telefonun batarya kapasitesini de açıkladı. Söz konusu cihaz kullanıcıların karşısına 3500mAh batarya kapasitesiyle gelecek.

Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan LG Style 3 fiyatı ile dikkat çekiyor. İlk olarak Asya pazarında satışa çıkması beklenen yeni akıllı telefonun fiyatı ise 38.000 Yen oldu. Söz konusu cihazın resmi çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Orta seviyeye hitap etmesi beklenen yeni akıllı telefonun ne kadar satacağı ise oldukça merak konusu.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık