İphone APK Oyun İndirme Nasıl Yapılır? Kesin Çözüm Burada…

İphone APK Oyun Nasıl İndirilir

Mobil uygulamalar her işletim sistemine uygun olarak yapılır. Bu yüzden android de yer alan bir oyun İOS işletim sistemine sahip olan İphone’a indirilmez. Peki İphone APK oyun indirme nasıl yapılır? İphoe’a android işletim sistemine sahip oyunlar indirilebilir mi? İşte, detaylar!

İphone APK Oyun İndirme

İphone APK oyun indirme ne yazık ki mümkün değildir. Her işletim sisteminin kendine uygun uygulamaları vardır. Bu yüzden İphone’a android oyunları indiremezsiniz. Peki, İphonene APK oyun indirme neden yapılamaz? Bu soruya verilecek cevaplar şu şekildedir;

  • APK, Android Uygulama Paketi’dir. (Android Application Package)
  • Bu paket olarak geçen Android uygulamaları, bu işletim sistemine ait cihazlar için yapılmıştır.
  • Genel olarak diğer işletim sistemlerine ait uygulamalar bu uygulama ile çalışmaz.

Tüm bu nedenlerden ötürü İphone APK oyun indirme gerçekleştirilemez.  İOS işletim sistemine sahip cihazlar ise, İPA uzantılı dosyalar ile uygulama çalıştırırlar.

İPA Uzantılı Dosyalar İphone’a Nasıl Yüklenir?

İphone apk indirme yapılamadığı için İPA uzantılı dosyaların İphone cihazlarına nasıl indirildiğinde göz atacağız. İPA uzantılı dosyaları indirmek APK uzantılı dosyaları indirmek kadar kolay ve pratik olmasa da bunun da birkaç yolu vardır. Peki, İPA uzantılı dosyalar İphone’a nasıl yüklenir? İşte, bu sorunun cevapları!

1.      İPA Dosyalarını Diawi Kullanarak Yüklemek

İphone apk yükleme işlemi gerçekleştirilemeyince herkes çeşitli yollar aramakta. İşte, o yollardan biri de İpa Dosyalarını Diawi kullanarak yüklemek. Diawi, henüz geliştirme aşamasında ki uygulamaları telefonunuza yüklemenizi sağlıyor. Bu uygulamayı Android cihazlarınız için kullanabiliyorken aynı zamanda İPA dosyalarını İOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza da yüklemenizi sağlıyor.

Diawi’yi kullanmadan önce elbette ki İPA uzantılı dosyanızı bulmanız gerekiyor. Bunu bulmak için geniş internet dünyasından faydalanabilirsiniz, ancak unutmayın ki internetten bulacağınız dosyalar bazen tehlike arz edebilir.

Diawi üzerinden İPA uzantılı dosyayı yüklemek için izlemeniz gereken yol şu şekilde;

  • İPA dosyanızı buraya tıklayarak yükleyin.
  • Önünüze bir link çıkacak, bu linki hangi cihazınıza yüklemek istiyor iseniz ona gönderin.
  • Kullandığınız tarayıcıdan linki açarak yükle sekmesine tıklayın.

2.      İPA Dosyalarını AppSync Unified Kullanarak Yükleme

En başta söylemek gerekir ki bu sistemi kullanarak yükleme yapabilmeniz için Jailbreak’li bir cihaza sahip olmanız gerekmekte. İphone apk yükleme yapılamadığı için eğer bu yolu tercih edecek iseniz mutlaka Jailbreak olmalı.

Jailbreak; Anroid cihazlarda belirli sistemler de değişiklik yapılabilen (root denilen işlem) işlemin, İphone da yapılabilen yazılımsal bir karşılığıdır diyebiliriz. Jailbreak ile aslında İphone’un izin vermediği değişiklikleri cihazınız da gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yaparken unutmayın ki, bu işlem cihazınızın garantisini devre dışı bırakabilir. Yani bu işlem yüzünden cihazınızın garantisi geçerli olmayabilir.

İpa dosyalarını AppSync Unified Kullanarak yüklemenin yolları şu şekildedir;

  • Öncelikle Cydia uygulamasını açarak sources kısmına gidin.
  • Önce edit ardından da add sekmesine tıklayın ve AppSync Unified cihazınıza yükleyin.
  • AppSync Unified’ı araama yaparak aratın ve gelen repo üzerinden yeni çıkan paketi cihazınıza yükleyin.
  • Safari üzerinden İPA dosyanızı indirin.
  • İnen dosyayı Filza dosya yöneticisine giderek kopyalayın.
  • Ardından dosyayı açın ve kurun

Tüm bunlardan sonra uygulamanız hazır hale gelecektir.

İphone APK oyun indirme 2021 yapılamasa da, bu yolları izleyerek istediğiniz dosyayı indirebilirsiniz. Evet, İphone APK oyun indirme işlemi gerçekleşemediği için bir çok oyundan mahrum kalabiliyor olabilirsiniz ancak bu da İOS işletim sisteminin bir özelliği. İPhone APK İndirme 2020 araştırması yapsanız dahi yine aynı sonuçlarla karşılaşacaksınız. İOS a Android Uygulama yukleme yazımızda da belirttiğimiz üzere ne yazık imkansızdır. Araştırma yaparken, İOS APK olarak değil de İPA olarak arama yapmalısınız.

Midas uygulamasını indirme işlemini yapabildiniz mi? Yatırımlarınızın güvenli ellerde olduğuna emin olmak için Yatırıma yön veren Midas Güvenilir mi? Tam Kapsamlı Midas Hakkında Bilgi  Burada…

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık