5 Adımda İnstagram Kalıcı Dondurma İşlemi!

İnstagram- kalıcı-dondurma-

İnstagram kalıcı dondurma nasıl yapılır… Telefondan uygulamayı silersem hesabım silinir mi… sorularınızın cevabı için doğru adrestesiniz!

İnstagram hesabını kullanmayan kişi sayısı artık yok denecek kadar azdır. Bazı kullanıcılar iletişim aracı olarak bazıları da merak ettikleri için kendilerine hesap açmışlardır. Farklı nedenlerden dolayı ise açtıkları hesaplarını kalıcı olarak silmek istemektedirler.

Sizler de açmış olduğunuz instagram hesabınızı silmek isterseniz veyahut da bu konuda bilgi almak istiyorsanız bu yazımız tamda size göredir. Hesabın nasıl kapatılabileceği ve bu konuda daha birçok sorunuza cevap almak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

5 Adımda İnstagram Kalıcı Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

İnstagram hesabı olan kullanıcılar kalıcı hesap dondurma işlem sırasını merak etmektedirler. Bu anlamda ise aşağıda belirtilen adımları sırası ile gerçekleştirerek hesaplarını silebilirler.

  1. Hesabınıza uygulama üzerinden değil de internet sitesi üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir. ( Bu işlem için telefon, bilgisayar ya da tablet kullanabilirsiniz.)
  2. Hesaba yapılan girişin ardından ise instagram silme linkleri şeklinde paylaşılan linklerin girilmesi gereklidir.
  3. Girilen linkte aşağı doğru indirildiğinde “Hesabınızı Silin” seçeneği çıkacaktır. Bu seçeneğe de tıklamanız gereklidir.
  4. Hesabınızın tam olarak silinme işlemi gerçekleşmeden önce size hesabınızı neden silmek istediğiniz sorulacaktır.
  5. Soruya vermiş olduğunuz cevabın ardından şifrenizi tekrar girmeniz istenilecektir. Bu yeniden giriş işleminin ardından silme işlemini de onayladıktan sonra işleminiz sona erecektir.

İnstagram hesabınızda bu adımları izlemeniz halinde silme işleminiz gerçekleşecektir. Silmekten vazgeçme ihtimalinize karşı ise size 28 günlük bir süre verilecektir. Bu süre içerisinde hesabınıza yeniden giriş yapılmaması halinde hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Bunun yanı sıra bir defa dahi giriş halinde instagram kalıcı dondurma işlemi iptal edilecektir.

İnstagram Kalıcı Dondurma İşlemi Kaç Saat Sürer?

İnstagram kalıcı dondurma işlemi nasıl yapılır sorusuna cevap yukarıdaki başlıkta verilmiştir. Bu işlemin ardından ise hesabın ne zaman dondurulacağına dair sorular ise bu başlıkta sizler için paylaşılacaktır.

Kalıcı instagram dondurma işlemi gerçekleştirildikten sonraki 24 ya da 48 saat sonra sizin hesabınız dondurulacaktır. Bu sürenin de tamamlanmasının ardından 28 gün hesabınıza giriş yapmazsanız hesabınız silinecektir.

İlginizi çekebilir: 4 Adımda Geçici İnstagram Dondurma İşlemi

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık