İnstagram Hikâyelerine Eski Fotoğraf Ekleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Hikâyelerine Eski Fotoğraf Ekleme Nasıl Yapılır?

İnstagram hikâyelerine eski fotoğraf ekleme sayesinde geçmiş tarihli fotoğrafları tekrardan gün yüzüne çıkartmanız mümkündür. Bu sayede de eski fotoğraflarınıza yeniden etkileşim alabilir ve takipçi kazanabilirsiniz. Bir yanda da anılarınızı, geçmişte yaptıklarınızı tekrardan hatırlama ve hatırlatma fırsatı elde edebilirsiniz.

İnstagram platformunu uzun yıllardır kullanan kişilerin hesap geçmişlerinde yüzlerce fotoğraf olabilir. Bu fotoğraflar arasında çoktan unutulmuş fotoğraflar ve yeni takipçilerin görmediği dolu fotoğraf mevcuttur. Maalesef hiçbir takipçi sizin profilinize girerek bu kadar fotoğraf içerisinde çektiğiniz eski fotoğraflara ulaşarak etkileşim vermek ile uğraşmaz. Bu nedenle sizlerin etkileşim almasını istediğiniz, yeniden görüntülenmesini ve gün yüzüne çıkmasını istediğiniz fotoğrafları tabiri caizse hortlatmanız gerekmektedir. Bunu da en güzel şekilde ve en etkili şekilde instagram hikâyelerine eski fotoğraf ekleme yöntemi ile başarabilirsiniz.

İnstagram Hikâyelerine Eski Fotoğraf Ekleme Adımları

Eski fotoğrafların hikâyelerde paylaşılması sayesinde takipçileriniz eski fotoğraflarınızı anlık olarak görebilmektedirler. Hikâyede yer alan görsele tıklayarak da fotoğrafın ana sayfanızda ki yerine gidebilmektedirler. Bu sayede de beğeni ve yorum yapma fırsatı elde etmektedirler. Hem siz etkileşiminizi artırmış olmaktasınız hem de takipçileriniz kaçırdıkları görselleri inceleme fırsatı yakalamaktadırlar.

İnstagram hikâyelerinde eski fotoğraflarınızı paylaşmak için öncelikle hangi fotoğrafınızı paylaşacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Paylaşmak istediğiniz fotoğrafınızı seçtikten sonra fotoğrafın altında yer alan 3 sembolden en sağda ki sembole dokunun. Gönderi sembolü olan bu sembole dokunduktan sonra karşınıza çıkacak olan ara yüzde hikâyene gönderi ekle kısmı bulunacaktır. Bu kısma dokunduktan sonra fotoğraf direkt olarak hikâye atma bölümüne gönderilecektir.

Hikâyeye Eklenen Eski Fotoğrafınıza Filtre Uygulayın

Eski fotoğrafları hikâyeye ekledikten sonra farklı filtreler uygulamanız mümkündür. Bu filtreler sayesinde görselinizi daha ilgi çekici hale getirebilir ve takipçileri etkileyebilirsiniz. Ayrıca görselinizin üzerine eklentiler yaparak takipçilerinizi görselin orijinaline gitmeye yönlendirebilirsiniz.

Eski fotoğrafınız hikâye ekle bölümüne gönderildikten sonra karşınıza gelen ekranda değişiklikler ve eklemeler yapmanız mümkündür. Yazı ekleme bölümünden dikkat çekici yazılar yazabilir ve takipçilerinizi etkileyebilirsiniz. Ayrıca GIF bölümünden hareketli GIF ekleyerek ve emojiler kullanarak görseli daha çarpıcı hale getirmeniz de etkileşimi artıracaktır.

Eski fotoğrafınızı instagram hikâyesine ekledikten sonra etiket ve konum eklemesi de yapabilirsiniz. Bu etiketler ve konum eklemesi görselinizin daha fazla insan tarafından görüntülenmesine ve etkileşim vermesine olanak sağlamaktadır.

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık