Google Play En İyi 5 Araba Oyunu

-araba-oyunu-

Araba oyunu sayesinde bol aksiyon dolu dakikalar geçirmeniz mümkün. Bu aksiyon dolu dakikaları mobil ortamda oynamaya ne dersiniz?

İnternet ortamında gerçekleştirilecek tüm işlemler artık mobil telefonlarda da yapılabilmektedir. Bu kapsamda popülerliğini her dönem korumayı başaran araba oyunlarının da mobil telefonlarda oynanabildiği söylenebilmektedir.

Sizde her ortamda rahatlıkla araba oyunları oynamak istiyorsanız aşağıda sizin için hazırlanmış oyunlara bakabilirsiniz.

Günümüzün En İyi Mobil Araba Oyunları

Mobil araba oyunu bilgisayar ve konsol oyunlarına kıyasla daha çok araştırılmaktadır. Bunun sebebi ise mobil oyunların kişilere daha kolay gelmesidir.

Kişilere her yerde oynama imkanı sunan en kaliteli mobil oyunların neler olduğunu öğrenmek ister misiniz?

1.      F1 Mobile Racing

Oyunu oynayan kişiler tarafından oyuna verilen puan 5 üzerinden 4.1′ dir. Telefonunuza indirebilmeniz için ise telefonunuzda 1.1 GB yer olması gereklidir.

Formula 1 oyunu araba oyunları sevenlerin en az bir kez indirip oynadığı bir oyundur. Arabaların sesleri, muhteşem dizaynlı pistleri, en büyük araba markaları ile kişilere tam bir yarış ortamı hazırlamaktadır.

2.      Need for Speed: No Limits

Araba yarışı oyunları kapsamında bulunan Need for Speed: No Limits oyunu kişilere heyecan dolu dakikadalar yaşatmaktadır. Bu kapsamda kullanıcılar tarafından oyuna verilen puan 5 üzerinden 4.1′ dir.

Gerçek hayatta bulunan araba markalarının yer aldığı oyunda istediğiniz arabayı kendi garajınıza koyabilirsiniz. Aynı zamanda bu arabaları istediğiniz gibi modifiye de edebilirsiniz. Zorlu sokaklarda çıkacağınız oyunda kendi hünerlerinizi göstererek sokaklarda rüzgar estirebilirsiniz.

3.      Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends oyununda diğer saydığımız oyunlarda olduğu gibi gerçek ve kişilerin hayal ettiği tüm araba markalarını bulabilirsiniz. Asphalt nitro kullanımını başarılı bir şekilde gerçekleştirmeniz gereklidir çünkü birinci olan kişiler genellikle bu nitro kullanımının önemini dile getirmektedirler.

4.      Real Racing 3

Real Racing 3 oyununu indiren kişi sayısı 100 milyondan fazladır. Gerçekçi mobil araba oyunları arasındaki bu oyun sadece 28 MB yer kaplamaktadır. Gece modu bulunan araba oyunu ile sizler de yarışlara katılabilirsiniz.

Yukarıda sayılan 4 araba oyunu alanında en başarılı oyunlardandır. Kaliteli ve heyecanlı oyunlar oynamak isteyenleri bu oyunlara davet ediyoruz.

İlginizi çekebilir: Bol Aksiyonlu Evde Oynanabilecek Oyunlar 2022

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık