Google Haritalar Karanlık Sokaklardan Uzak Duracak

2

Google Haritalar Karanlık Sokaklardan Uzak Duracak

Google Haritalar son zamanlarda yeni güncellemeler ile adını tekrar duyurmaya başladı, bu durumdan önce gizli sekmeye benzer yapıda gizli haritalar özelliği sunan Google Haritalar, bu sefer de karanlık sokaklardan uzak tutacak yeni bir özelik tanıttı.

Amerika Birleşik Devletlerine bağlı olan Google firması, her alanda kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Dünya genelinde oldukça fazla kullanılan Haritalar uygulamasına son zamanlarda getirdiği güncellemeler ile kişilerin gizliliğini ve güvenliğini ön plana çıkartıyor.

Artık Issız ve Tehlikeli Sokaklardan Rota Oluşturulamayacak!

Google Haritalar yeni getireceği güncelleme ile karanlık ve ıssız sokaklardan rota oluşturmayacak, bu özellik şu an için sadece Google Haritalar da var. İnsan güvenliğine önem veren Google, kullanıcılarından aldığı bilgiler sayesinde karanlık, can kaybı ve kapkaç gibi risklerin olduğu alanlardan hiçbir şekilde rota oluşturmayacak.

Google Haritalar bu yeni özelliğini “v10.31.0” kodlu beta güncellemesi ile ortaya çıkarttı, genel olarak bakıldığı zaman oldukça büyük etkileri olabilecek bu hizmet sayesinde kullanıcıların can ve mal güvenliği sağlanmış olacak.

Özellikle Turistler İçin Oldukça İyi Bir Hizmet

Google Haritalar bu bilgileri kullanıcılardan alacak, mağazalara yorum yapar gibi karanlık sokakları da ekleme seçeneği gelecek olan kısımdan yapacak. Özellikle turistlerin bilmedikleri alanlarda kapkaça uğraması konusunda büyük güvenlik önlemlerine kavuşulmuş olunacak.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık