Dropbox Password Tanıtıldı İşte Özellikleri

Dropbox Password Tanıtıldı İşte Özellikleri

Günümüzün en önemli bulut servislerinden biri olan Dropbox, geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel lansman kapsamında yeni uygulamasını tanıttı. Dropbox Password ismi verilen uygulama sayesinde kullanıcılar son derece güçlü şifreler üretebiliyor ve ürettikleri bu şifreleri kolay bir şekilde istediği yerlerde kullanabiliyor. Son dönemin en önemli Password uygulamalarından biri olan yeni uygulama, an itibariyle App Store ve Google Play mağazası üzerinden kullanıma sunuldu. Peki, Tanıtımı yapılan yeni uygulama Dropbox Password nedir, özellikleri nelerdir? Birçok kullanıcı tarafından son derece merak edilen ve internet ortamında sık sık araştırılmaya başlanan bu sorunun yanıtını sizler için inceliyoruz.

Password Nedir?

Password, Dropbox firması tarafından kullanıcılara sunulan ve son derece gelişmiş özelliklere sahip olan yen nesil şifreleme uygulamasıdır. Söz konusu şifreleme uygulaması İOS ve Android işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Dropbox Password Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan yeni nesil şifreleme uygulaması  Password özellikleri ile dikkat çekiyor. Mobil uygulama sayesinde kullanıcılar son derece güçlü bir şifre üretebilirken aynı zamanda bu şifreleri farklı uygulamalarda ve web sitelerin de otomatik bir şekilde kullanabiliyor. Dilerseniz tanıtımı yapılan yeni uygulamanın diğer özelliklerini tek tek ele alalım.

Şifrelerinizi Saklayın

Mobil uygulama içerisinde yer alan özellik sayesinde, diğer uygulamalarda kullandığınız şifreleri son derece kolay bir şekilde saklayabilir ve dilediğiniz zaman sakladığınız şifrelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik şifreleriniz de sıfır bilgi şifreleme teknolojisi ile saklanmaktadır. Söz konusu teknoloji sayesinde sakladığınız şifrelere kimse erişemeyecektir.

Güçlü Şifreler Üreti

Dropbox firmasının sunduğu mobil uygulama sayesinde web sitelerinde ve uygulamalarda kullanabileceğiniz son derece güçlü şifreler de üretebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde ürettiğiniz şifreleri de otomatik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Password Nasıl İndirilir?

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan yeni nesil şifreleme uygulaması Password, an itibariyle Android ve İOS kullanıcılarına sunuldu. Söz konusu mobil uygulamayı ücretsiz bir şekilde akıllı cihazlarına indirmek isteyen kullanıcılar aşağıda yer alan bağlantı seçeneklerine tıklayabilir.

  • Dropbox Password uygulamasını Android cihazlarınıza indirmek için tıklayınız.
  • Dropbox Password uygulamasını İOS cihazlarınıza indirmek için tıklayınız.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık