Büyükler İçin 4 Animasyon Filmi

Büyükler İçin 5 Animasyon Filmi

Çizgi filmler çocuklar içindir, diye düşünmek olaya çok dar bir pencereden bakmak anlamına gelir. Simpsonlar gibi çizgi filmlerin bu algıyı büyük ölçüde yıktığı günümüzde çocuklara değil yetişkinlere yönelik yapılan animasyon filmlere rastlamak mümkün. Bu animasyon filmi çoğunlukla şiddeti ve gerçek hayatın içindeki bazı duygusal açmazları anlatırlar.

Diğer filmlerden tek farkı oyuncu kadrosunun değil seslendirme kadrosunun bulunmasıdır. Bu animasyon filmler birbirinden farklı konularıyla izleyicisinin ilgisini çeker. Aman dikkat edin yanınızda küçüklerle izlemek sakıncalı olabilir. İşte izleyebileceğiniz yetişkinler için 5 animasyon filmi sizin için listeledik.

4 Muhteşem Animasyon Filmi

4 Muhteşem animasyon filmi listesini sizler için özel olarak hazırladık. İşte, hazırladığımız o liste;

1. Prenses Mononoke (Mononoke-Hime)

Hayao Miyazaki’nin eserlerinden biri olan filmde Ashitaka üzerindeki lanetten kurtulmak için orman ruhunun peşine düşer. Bu macerasında insan yapımı makinelerle doğanın savaşı arasında kendi savaşını vermek zorunda kalacaktır. İnsan, doğa ve delirmiş bir tanrı arasında soluksuz izleyeceğiniz ve müziklerine hayran kalacağınız bir yapım olarak karşımızı çıkıyor Prenses Mononoke.

2. Mary ve Max (Mary and Max)

Mary, sorumsuz bir aileye sahip, alnındaki doğum lekesi yüzünden dalga geçilen ve her geçen gün biraz daha içine kapanan bir çocukken Max çikolatayı ekmeğin arasına koyup yemeyi seven dengesiz ve asosyal bir yetişkindir. Mary adres rehberinde Max’in adresine ulaştığında ona bir mektup yazar ve ikilinin yıllarca sürecek ve birbirlerinin hayatlarına dokunmalarını sağlayacak mektup arkadaşlığı böylece başlamış olur. Duygusal sahneleriyle ve sonuyla insanı duygulandıran bir animasyon film Mary ve Max.

3. Kötü Kedi Şerafettin

Türk yapımı olan animasyon filmde Şerafettin çapkın ve küfürbaz bir kedidir. Sahibi başta olmak üzere bütün mahalle ondan illallah etmiştir. Yine çapkınlık peşinde koştuğu bir gün başına gelen talihsiz olayların ardından oğlu olduğunu iddia eden bir yavru kedi ortaya çıkar. Bu kedi Şerafettin için bir dönüm noktası olacaktır. Kedilerin her zaman sevimli olmadığı bu mahallede Şerafettin’in yaşamı ortaya komedi dozu yüksek bir animasyon çıkarmıştır.

4. Final Fantasy

 
Meteor çarpmasının ardından dünyayı uzaylı yaratıklar istila etmeye başlar. Belli bölgelerde toplanan insanlar bu yaratıkları püskürtmek için yollar aramaktadır. Aki Ross adlı bilim insanı bu hareketin lideri konumuna gelir. Video oyunu olarak oldukça ilgi görmüş bir seri olan Final Fantasy’in animasyon serisi de bir o kadar ilgi çekici.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık