1. Anasayfa
  2. Teknoloji-haberleri

Apple Lansman Öncesi Apple Store’a Erişimi Engelledi

Apple Lansman Öncesi Apple Store’a Erişimi Engelledi
0

Son zamanlarda yeni güncellemeler ve yeni modeller ile adını duyurmaya başlayan Apple, attığı bir adım ile kullanıcılarını şaşırtmış durumda. Apple Store’a Erişim Neden Engellendi? Apple bu akşamki lansman dan önce aldığı ani bir karar ile erişim engeli getirdi. Yeni eklenecek olan ürünlerin lansman tanıtımından sonra görüntülenmesini isteyen Apple, online mağazasını bu geceye kadar deaktif duruma getirdi. Söz konusu aktif dışı etme durumunda akşama kadar hiçbir satış gerçekleşmeyecek.

Mağaza üzerinde bulunan ürünleri görüntülemek için giriş yapan kullanıcıların karşısına “Hemen Döneceğiz” yazılı bir görsel geliyor. Bu akşam TSİ 20:00 ‘da yapılacak olan lansman sonrası açılacak olan mağaza içerisinde yeni Apple ürünlerini görmek mümkün olacak.

Hemen Döneceğiz, Apple Store’da Güncelleme Yapıyoruz

“hemen döneceğiz, apple store’da güncelleme yapıyoruz”

Apple Store’a erişmek isteyen kullanıcılar “Hemen döneceğiz, Apple Store’da güncelleme yapıyoruz” ibaresi ile karşı karşıya geliyor. Her Lansman öncesinde sitelerini kapatan ve güncelleme yaptıklarını dile getiren Apple, bugün de bu şekilde bir yönteme başvurma kararı almış durumda. Alınan kararın iptali lansmandan hemen sonra olacak.

Yeni ürünler listelenecek ve satışa açık bir hale getirilecek. Pandemi dönemi yüzünden üretilmesi iptal olan IPhone 12 ile ilgili maalesef üzücü haberi vermek gerekiyor. Yeni nesil Watch ve Ipad modellerinin tanıtılması beklenirken IPhone 12’nin lansman da yer alması beklenmiyor. Her sene Eylül ayında yaşanan bu durum bu sene pandemi nedeni ile biraz daha farklı şekilde olacak. Online lansman sistemi sayesinde toplantı evlerden yapılacak.

Lansman’da Olması Muhtemel Yenilikler Neler?

lansman’da olması muhtemel yenilikler neler?

“Hemen Döneceğiz” diyerek mağazasını erişime kapatan Apple, Lansman da müşterilerine yeni ürünler ve abonelikler sunmayı planlıyor. Her ne kadar merakla beklenen IPhone 12 lansman da olmayacak olsa da yeni gelecek ürünler onu telafi etmeye yetebilecek gibi görünüyor. Lansman da Ipad Air ve yeni nesil Watch Series 6 duyurulacak. Bunun yanı sıra Apple’ın dijital aboneliklerinin tek bir paket haline geldiği Apple One duyurulacak.

Yapılacak olan lansman her ne kadar üç farklı ürün içinmiş gibi gözükse de sürprizler ile karşılaşılması an meselesi. Söz konusu lansman sonrasında Apple Store’a ani yüklenmeler sonucunda Apple Store’un çökmesi de beklentiler arasında.

Apple One Nedir?

apple one nedir?

Apple One Nedir? Lansman da duyurulması beklenen ve yeni bir paket olarak sunulacak olan Apple One. Apple hizmetinde bulunan bütün dijital servislerin tek bir paket haline getirilmiş olanıdır. Yani Apple üzerinden alacağınız dijital servisleri tek bir paket şeklinde satın alabilirsiniz. Satın alım sonrasında paket içerisinde bulunan dijital servislere tek bir fatura üzerinden sahip olabileceksiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir