50 TL Altına Alınabilecek En İyi Yarış Oyunları

50 TL Altına Alınabilecek En İyi Yarış Oyunları

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte oyun grafikleri kendini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Her ne kadar oyunlar yurt dışında ucuz oluyor olsa da bu durum ülkemizde pek de geçerli değil. 50 TL Altına alınabilecek en iyi yarış oyunları listemizde sizler için yarış oyunlarını sıraladık. Listemizin içeriğinde en çok tercih edilen ancak 50 TL den daha az bir fiyata sahip olan oyunları derledik. Konu yarış olunca aksiyon ve gerçekçilik olmazlardan.

Listemiz içerisinde yer alan oyunlar yarış ağırlık ve online oynanabilecek oyunlardan. Tek kişi de oynayabileceğiniz gibi online oynayarak da arkadaşlarınız ile kapışmanız mümkün durumda.

50TL Altına Alınabilecek En İyi 5 Yarış Oyunu

50 TL altına alınabilecek en iyi yarış oyunları! Sizler için derlediğimiz listemizde seveceğinizi düşündüğümüz oyunlar yer alıyor. Her ne kadar zam gelmiş olsa da halen daha fiyatını ucuz tutarak ülkemizde en çok satılanlar listesine girmeyi başaran bu oyunlara, Steam yaz indirimleri ya da Cadılar bayramı indiriminde daha ucuza ulaşmanız mümkün durumda.

1 – Asetto Corsa 32TL (VR Destekli)

Listemizin ilk sırasında adını sıkça duyduğumuz Asetto Corsa bulunuyor. 32TL gibi bir ücret ile satılan bu oyun hem konsol da hem de bilgisayar sistemlerinde oynanabilir durumda.

32TL’lik fiyatı ile listelerde yer alan bu oyun içerisinde bulundurduğu geniş mod desteği sayesinde istediğiniz araçlar ile pistlerde yarışmanıza olanak tanıyor. İçerisinde bulunan eşsiz haritalar sayesinde arkadaşlarınız ile yarışırken bir yandan da doğanın güzelliğini gözlemleyebilirsiniz.

Türkiye şartlarında orta sınıf bir bilgisayarda ortalama ayarlarda sorunsuz şekilde oynanabilecek oyun, sürekli aldığı güncellemeler sayesinde her gün daha da optimize hale geliyor.

2 – Kirli 4 40TL

Listemizin ikinci sırasında Dirt 4 yer alıyor. Asetto Corsa gibi arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz Dirt, 40TL’lik liste fiyatı ile karşımıza çıkıyor.

Patika alanlarda sürdüreceğiniz yarışlara gerçekçi fizik motoru da eşlik ediyor. Fizik ve grafik konusunda kendini diğer oyunlardan ayırmayı başaran Dirt 4, kısa sürede seveceğiniz oyunlardan birisi olmayı başarabilecek durumda.

Patika alanlarda düzenlenen yarışlara ister tek başınıza isterseniz arkadaşlarınıza karşı kapışın! Oynayan herkesi kendine hapis edecek olan Dirt 4 ortalama bir bilgisayar da ortalama ayarlarda sorunsuz şekilde oynanabilecek oyunlar arasında yer alıyor.

3 – Binmek 32TL

Listemizin üçüncü sırasında Ride yer alıyor. 32TL’lik Steam fiyatı ile karşımıza çıkan oyun, motosiklet oyunlarını severler için biçilmiş bir kaftan.

Oyun tek kişilik olmasına rağmen bağımlılık yapacak oyunlar arasında yer almakta. Motosiklet tutkunlarının seveceği oyun içerisinde bulundurduğu pistler sayesinde ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Gelişmiş motosiklet modifiye sistemi sayesinde hayalinizdeki motosikleti oyun içerisinde tasarlama şansına sahip olabilirsiniz.

4 – Project Cars 32TL (VR Destekli)

50 TL altına alınabilecek en iyi yarış oyunları listemizde Project Cars bulunuyor. Steam üzerinde 32TL’lik satış fiyatı olan oyun, grafik ve fizik konusunda kendini en iyi şekilde geliştirmiş oyunlardan sadece birisi.

Oyun her ne kadar tek kişilik olsa da bir direksiyon seti ile sizlere en iyi oyun anlarını yaşatabilecek düzeyde. Pist içinde düzenlenen yarışlara katılarak oynadığınız oyunda gerçekçi grafik kalitesi ve kokpit görüntüsü sayesinde unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra VR destekleme özelliği sayesinde oyunu VR gözlükleriniz ile de oynayabilirsiniz. Söz konusu VR ülkemiz sınırları içerisinde pahalı bir teknoloji oluyor olsa da VR cihaza sahip olanların seveceği oyunlar arasında yer almakta.

5 – Euro Truck Simulator 2 39TL

50 Tl altına alınabilecek en iyi yarış oyunları listemiz de  ETS 2 Olarak bilinen oyun Euro Truck Simulator 2 de bulunuyor. 39TL fiyatı ile Steam üzerinde yer alan oyun, 50 TL altına alınabilecek yarış oyunları arasında yer alıyor.

Oyun her ne kadar Simulator oyunu olarak yer alsa da yarış kategorisinde de gözükmekte. Kategori olarak simülasyon oyunu olan oyun son zamanlarda artan hız tutkunları nedeni ile yarış oyunundan farksız bir hal almaya başladı.

Oyunun içerisinde bulunan tırlar ile yüksek ağırlıktaki yükleri online şekilde taşıyabiliyorsunuz. Oyun, pek çok konuda kendini geliştiren oyunlardan sadece biri VR destekli olması bu konuda gösterdiği ayrıcalığın ne kadar gelişmiş olduğunu göstermekte.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık