1. Anasayfa
  2. Moda Alışveriş

2023 Deri Eldiven Modelleri

2023 Deri Eldiven Modelleri
Deri eldiven-beybi iş eldiveni
0

Deri eldivenler, genel olarak ağır ve zorlayıcı işlemlerin yapıldığı alanlarda tercih edilirler. Montaj, inşaat, denizcilik, kaynak ve taşıma işlemleri, bu işlemlerden birkaç tanesidir. Keçi derisinden yapılan bir iç kısma sahip olan deri eldiven modelleri, kişilerin herhangi bir zarar almamasını ve yüksek sıcaklık değerlerine karşı dahi koruma sağlamasını amaçlar.

Deri eldiven modellerinin sağlamış oldukları avantajlar, daha çok keskin aletlerin kullanıldığı ve sıcaklık değerlerinin yüksek olduğu alanlarda görülür. Dayanıklı yapıları sayesinde herhangi bir kesik yaşanmamasını sağlayan bu ürünler, kaynak yapılırken meydana gelebilecek olan sıçramaların da önüne geçer. Bu sayede kişilerin çalışırken herhangi bir zarar almaması sağlanır.

Bu Yazımızda Neler Var

Deri Eldiven Modelleri

Türkiye’nin en büyük iş eldiveni ve muayene eldiveni markası olan Beybi Eldiven, her sektör özelinde kullanım kolaylığı ve güvenliği sağlayacak eldivenleriyle, üstün kalite ürünleri ve %100 müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla sektörün öncüsü olmuştur. Beybi markalı eldivenler  için tıklayın.

Deri eldivenler, montaj eldiveni, kaynak eldiveni ve takviyeli eldiven olarak farklı çeşitlere ayrılır. Bu çeşitler arasında tercih yapılırken fiyat aralıklarında kişiye uygun bütçeler tercih edilebilir ve bedenlerine göre ele uygun bir seçim yapılabilir. Bu gibi tercihlerin yanında, deri eldiven modelleri içerisinde farklı renk özellikleri de yine tercih edilebilmektedir. Eldivenler üzerinde yer alan emniyet bileklikleri, çalışma sırasında eldivenin çıkmasını ve elin bir anda savunmasız kalmasını engeller. Bu bileklikler giyildiği gibi ayarlanabilir ve güvenilir bir çalışma alanı elde edilir.

Birinci sınıf keçi derisi malzemeden üretilen bu eldivenler, farklı renkler ve bedenler ile müşterilere sunulmaktadır. Site üzerinde inceleme yapılarak tüm detayları inceleyebilir ve sizin için uygun olan modeli sipariş edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir