1. Anasayfa
  2. Genel

2021 Model Yeni Fiat Panda Ülkemizde Satışa Sunuldu!

2021 Model Yeni Fiat Panda Ülkemizde Satışa Sunuldu!
0

2021 Model yeni Fiat Panda, geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunuldu. Tasarımsal olarak oldukça iddalı bir konumda olan yeni Panda, Hibrit motor seçeneği ile birlikte kullanıcıların karşısına gelmeye hazırlanıyor. Dilerseniz, tanıtımı yapılan ve donanımsal olarak minimal düzeyde olan yeni aracı, gelin daha yakından ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.

2021 Model Yeni Fiat Panda Özellikleri

YouTube video
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunulan 2021 model yeni Fiat Panda özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Urban, Cross ve Cross 4X4 donanım seçeneklerine sahip olan yeni otomobil de ne yazık ki otomatik vites seçeneği bulunmuyor. 0,9 ve 1,0 motor seçenekleri ile birlikte kullanıcıların karşısına gelecek olan aracın en yüksek beygir gücü ise 85 HP olarak açıklandı.

Tasarımsal olarak bir önceki modele oldukça benzeyen yeni Panda, oldukça şık dizaynı ile dikkat çekiyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra yeni otomobil de Android Auto ve Apple Car Play desteği de bulunuyor. 7 İnç büyüklüğünde özel bir multimedya sistemine sahip olan araç, kullanıcılarına oldukça üst düzey bir sürüş deneyimi de yaşatıyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra 2021 Model yeni Fiat Panda aracında Start Stop özelliği de bulunuyor. Urban paketinde bulunan bu özellik sayesinde kullanıcılar da aracı anahtarsız bir şekilde kolaylıkla çalıştırabiliyor.

Teknolojik olarak kendini oldukça fazla geliştiren yeni otomobil elektrikli ve ısıtmalı yan ayna sistemine de sahip. Tüm bu özelliklerin yanı sıra park sensörü, yokuş kalkış ve iniş desteği gibi ek donanımsal özelliklerde yeni otomobil de bulunuyor.

2021 Model Yeni Fiat Panda Resmi Satış Fiyatı

viral-teknoloji-2021-model-yeni-fiat-panda-resmi-satis-fiyati
yeni fiat panda

2021 Model yeni Fiat Panda fiyatı ile son derece dikkat çekiyor. Hibrit motor seçeneğine sahip olan Urban paketi satın almak isteyen kullanıcılar 146,900 TL, Cross 4X4 modelini satın almak isteyen kullanıcılar 190,900 TL ve son olarak da Cross Plus 4X4 modeli satın almak isteyen kullanıcılar ise 199,900 TL ödeyerek yeni araca sahip olabiliyor.

Farklı renk seçeneklerine de sahip olan yeni 2021 Model yeni Fiat Panda, an itibariyle ülkemizde satışa sunulmuş durumda. Ülkemizde satışa sunulan yeni Panda’ nın ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir