1. Anasayfa
  2. Genel

2021 Model Peugeot 3008 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

2021 Model Peugeot 3008 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı
3

Son dönemin en popüler otomobil şirketlerinden biri olan Peugeot, düzenlediği özel bir etkinlikle yeni SUV model aracını resmi olarak tanıttı. 2021 Model Peugeot 3008 ismi verilen yeni otomobil, oldukça modern tasarımıyla göz dolduruyor. 5 Farklı model ile birlikte piyasaya çıkmaya hazırlanan araçta hibrit motor seçeneği de bulunuyor. Dilerseniz, Peugeot tarafından tanıtımı yapılan yeni otomobili her yönüyle detaylı olarak birlikte inceleyelim.

2021 Model Peugeot 3008 Özellikleri

YouTube video
 

Peugeot şirketi tarafından geçtiğimiz günler içerisinde tanıtımı yapılan 2021 Model Peugeot 3008 özellikleri ile dikkat çekiyor. Oldukça modern bir tasarıma sahip olan araç, kullanıcıların karşısına 5 farklı motor seçeneğiyle birlikte çıkmaya hazırlanıyor.

Geleneksel tasarımın aksine son derece modern bir tasarıma sahip olan farları ile de dikkat çekiyor. Klasik 3008 ile aynı iç donanıma sahip olan otomobil, bilgi ekranı ile göz dolduruyor. Sıradan ekranların aksine daha büyük bir tasarıma sahip olan ekran, kullanıcılara oldukça farklı bir deneyim yaşatıyor.

Yeni otomobil içerisinde bulunan ve özel olarak tasarlanan kızılötesi kameralar sayesinde araçta gece görüş özelliği de bulunuyor. Son derece güvenli olan bu özellik sayesinde kullanıcılar, hayvanları ve yolda bulunan diğer ekstrem nesneleri kolaylıkla tespit edebiliyor. Tüm bunların yanı sıra otomatik vites versiyonunda hız sabitleyici özellikte bulunuyor.

Teknik donanımı ve iç hacmi ile oldukça dikkat çeken araç, son dönemin en iyi SUV modellerinden biri olarak kabul ediliyor. Resmi olarak 5 farklı motor seçeneğiyle birlikte piyasaya çıkacak olan araç, geniş bagaj hacmiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni SUV Modelinin Fiyatı ve Resmi Çıkış Tarihi

yeni suv modelinin fiyatı ve resmi çıkış tarihi

Peugeot şirketi tarafından tanıtımı yapılan 2021 model Peugeot 3008 fiyatı ile son derece dikkat çekiyor. Her ne kadar resmi çıkış tarihi ve fiyatı henüz paylaşılmasa da yeni otomobilin 30 Bin sterlin civarında olacağı konuşuluyor.

Ülkemizde de satışa çıkması beklenen ve güvenlik önlemleri ile bir adım öne çıkan otomobilin ne kadar satabileceği ise son derece merak ediliyor. Donanımsal olarak kullanıcıları epey mutlu etmesi beklenen yeni SUV modelinin 2021 yılında piyasaya çıkması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. Ülkemizde popüler olan bir şirketin geliştirdiği Pegeout 3008’i tanıma imkanı buldum.Yazı için teşekkürler

  2. Araba gerçekten çok güzel ve etkileyici bir tasarıma sahip paylaşım için teşekkürler bilgi sahibi oldum sayenizde..

  3. Arbalara karşı cok ilgiliydimdir yazı dikkatimi çekti muazam bir tasarımı var gerçekten çok başarılı bı yazı olmuş emeğinize sağlık 🤗🤗

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir